İçeriğe Yönlendir

Halis Muhlis Çinli - BYD Dolphin

Erdem Dertsiz

Recommended Posts

Çağlar Bayur

4 defa izledim ne oluyor diye, yola çıkarken körebe mi oynamış bu yandan fırlayan.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Aklıma takıldı tamirat için yasal bir süre sınırı yokmuydu? 20 iş günü burada geçerli değil mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selçuk Bakış yazdı:

Aklıma takıldı tamirat için yasal bir süre sınırı yokmuydu? 20 iş günü burada geçerli değil mi?

yetkili servislerin yasal sıkıştırma işlemleri hasar onarımı kapsamaz pek. kapsayanı da aşmanın binbir türlü yolu var zaten 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz
Çağlar Bayur yazdı:

4 defa izledim ne oluyor diye, yola çıkarken körebe mi oynamış bu yandan fırlayan.....

18 yaşında 2 ay olmuş ehliyet alalı. 

Selçuk Bakış yazdı:

Çağlar Bayur yazdı:

yetkili servislerin yasal sıkıştırma işlemleri hasar onarımı kapsamaz pek. kapsayanı da aşmanın binbir türlü yolu var zaten 

Aynen böyle bekliyoruz 45 günü geçen işlemlerde araç verebiliyor bazı firmalar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Erdem Dertsiz yazdı:

Eveeettt 

Araba tam olarak 4897 km de oldu.

Araç çok güzel o kadar güzel ki kullanamıyoruz.

Neden ???

Çünkü kaza yaptık :) 

17 haziranda aracı servise bıraktım. 

Sağ arka çamurluk düzeltilip boyandı. Kapı değişti. Buraya kadar sorun yok bu dediklerim 2 hafta sürdü.

Fakat araç halen serviste sebep denge kolu bekliyoruz yamulmuş. Ali amcadan söylesem daha hızlı gelirdi. 

Neyse araç temmuz sonu teslim olacakmış. 

Normalde onarım süreci bitince yazacaktım ama  baktım bitmiyor yazıyım dedim :) 

Geçmiş olsun Erdem. 

Çocuklar kavşaklarda dikkatsiz. Yaptıkları işe çok fazla odaklanıyorlar, bu sebeple asıl yapması gerekeni unutuyorlar. 

Orada muhtemelen aracı sağ sola takmayım diye düşünüyordu. Yola bakmadı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Geçmiş olsun Erdem. 

Çocuklar kavşaklarda dikkatsiz. Yaptıkları işe çok fazla odaklanıyorlar, bu sebeple asıl yapması gerekeni unutuyorlar. 

Orada muhtemelen aracı sağ sola takmayım diye düşünüyordu. Yola bakmadı. 

Abi kavşak de değil orası yapı marketin otoparkı. Bir kaç arkadaşı vardı yanında normal yani :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Hüseyin Sönmez yazdı:

Kanun aşağıdaki gib diyor.

byd dioz, kanun dio yahu 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...