Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Erdem Dertsiz yazdı: Teşekkürler Servis süresi servis kaynaklı uzadığı için ikame servisin sorumluluğunda oluyor. Aslında ikame temin ettiği anda sorumluluğu kalmamış oluyor. çok incesin Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çok incesin Teşekkür ederim o sizin inceliğiniz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Diğer araba duruyormu golf gt 170 beygir olan Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Diğer araba duruyormu golf gt 170 beygir olan Onu arkadaşıma sattım bendeki gri dizel olan duruyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Erdem Dertsiz yazdı: Onu arkadaşıma sattım bendeki gri dizel olan duruyor. tatile byd ile çıkma durumu riskemi girdi. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: tatile byd ile çıkma durumu riskemi girdi. Tatile gittim geldim dizel traktörüm ile Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Erdem Dertsiz yazdı: Tatile gittim geldim dizel traktörüm ile çok üzüldüm. Uzunyol deneyimini elinden almışlar. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: çok üzüldüm. Uzunyol deneyimini elinden almışlar. Valla öyle oldu arabayı eskişehirden satın aldım ama o sayılmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts