Çağlar Bayur 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Erdem Dertsiz yazdı: Teşekkürler Servis süresi servis kaynaklı uzadığı için ikame servisin sorumluluğunda oluyor. Aslında ikame temin ettiği anda sorumluluğu kalmamış oluyor. çok incesin Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Ağustos Yazar Paylaş 8 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: çok incesin Teşekkür ederim o sizin inceliğiniz 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Ağustos Yazar Paylaş 8 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Diğer araba duruyormu golf gt 170 beygir olan Onu arkadaşıma sattım bendeki gri dizel olan duruyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Erdem Dertsiz yazdı: Onu arkadaşıma sattım bendeki gri dizel olan duruyor. tatile byd ile çıkma durumu riskemi girdi. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Ağustos Yazar Paylaş 8 Ağustos Ali Darbaz yazdı: tatile byd ile çıkma durumu riskemi girdi. Tatile gittim geldim dizel traktörüm ile Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Erdem Dertsiz yazdı: Tatile gittim geldim dizel traktörüm ile çok üzüldüm. Uzunyol deneyimini elinden almışlar. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Ağustos Yazar Paylaş 8 Ağustos Ali Darbaz yazdı: çok üzüldüm. Uzunyol deneyimini elinden almışlar. Valla öyle oldu arabayı eskişehirden satın aldım ama o sayılmaz. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Salı 18:29 Yazar Paylaş Salı 18:29 Hakem heyetine başvuru yaptım. Bakalım ne olacak. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Coşku Mert yazdı: benzer işler Aha ben 4 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Güncelleme; Tam 2 aylık bir serüvenden sonra araç çıktı boya gözel. Özlemişim pilli kullanmayı. Gelelim sorun sıkıntı ya. Kaporta camlar heryer boya tozu çıkmıyor. İçi zımpara tozu 3 kova su sildim temizlenmiyor. Direkte ufak bir gamzem olmuş teşekkür ederim. BYD almayın, Oldu aldınız kaza yapmayın Yada her akşam yatmadan dua edin ki arızalanmasın 4 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce mertol u dinleseydin sen de gidip dövelim demişti en azından dövmüş olurdunuz 5 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ama söyledik hep bunları... Fatih Keskin yazdı: mertol u dinleseydin sen de gidip dövelim demişti en azından dövmüş olurdunuz Hiç laf dinlemiyor hiiiiç. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erdem Dertsiz yazdı: Kaporta camlar heryer boya tozu çıkmıyor. coğrafya kaderdir 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Paylaş 1 saat önce adamlar ölümü gösterip sıtmaya razı ediyolar resmen 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) byd zaten sadece pilli üretecek, Mertol diyebilir demişte, zaten adamların Ceo u bunu demişti, kibritlerle sadece parayı vurma derdindeler dikkatli olun, çine güven olmaz. 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Bence sorunun kaynağı servis. BYD üretici nihayetinde. ALJ midir nedir onların servis denetimi ve stok planlaması pohtan muhtemelen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts