Çağlar Bayur 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Erdem Dertsiz yazdı: Teşekkürler Servis süresi servis kaynaklı uzadığı için ikame servisin sorumluluğunda oluyor. Aslında ikame temin ettiği anda sorumluluğu kalmamış oluyor. çok incesin Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Ağustos Yazar Paylaş 8 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: çok incesin Teşekkür ederim o sizin inceliğiniz 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Ağustos Yazar Paylaş 8 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Diğer araba duruyormu golf gt 170 beygir olan Onu arkadaşıma sattım bendeki gri dizel olan duruyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Erdem Dertsiz yazdı: Onu arkadaşıma sattım bendeki gri dizel olan duruyor. tatile byd ile çıkma durumu riskemi girdi. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Ağustos Yazar Paylaş 8 Ağustos Ali Darbaz yazdı: tatile byd ile çıkma durumu riskemi girdi. Tatile gittim geldim dizel traktörüm ile Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Erdem Dertsiz yazdı: Tatile gittim geldim dizel traktörüm ile çok üzüldüm. Uzunyol deneyimini elinden almışlar. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 8 Ağustos Yazar Paylaş 8 Ağustos Ali Darbaz yazdı: çok üzüldüm. Uzunyol deneyimini elinden almışlar. Valla öyle oldu arabayı eskişehirden satın aldım ama o sayılmaz. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Salı 18:29 Yazar Paylaş Salı 18:29 Hakem heyetine başvuru yaptım. Bakalım ne olacak. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Coşku Mert yazdı: benzer işler Aha ben 4 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Güncelleme; Tam 2 aylık bir serüvenden sonra araç çıktı boya gözel. Özlemişim pilli kullanmayı. Gelelim sorun sıkıntı ya. Kaporta camlar heryer boya tozu çıkmıyor. İçi zımpara tozu 3 kova su sildim temizlenmiyor. Direkte ufak bir gamzem olmuş teşekkür ederim. BYD almayın, Oldu aldınız kaza yapmayın Yada her akşam yatmadan dua edin ki arızalanmasın 5 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce mertol u dinleseydin sen de gidip dövelim demişti en azından dövmüş olurdunuz 6 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ama söyledik hep bunları... Fatih Keskin yazdı: mertol u dinleseydin sen de gidip dövelim demişti en azından dövmüş olurdunuz Hiç laf dinlemiyor hiiiiç. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Erdem Dertsiz yazdı: Kaporta camlar heryer boya tozu çıkmıyor. coğrafya kaderdir 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Paylaş 2 saat önce adamlar ölümü gösterip sıtmaya razı ediyolar resmen 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) byd zaten sadece pilli üretecek, Mertol diyebilir demişte, zaten adamların Ceo u bunu demişti, kibritlerle sadece parayı vurma derdindeler dikkatli olun, çine güven olmaz. 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bence sorunun kaynağı servis. BYD üretici nihayetinde. ALJ midir nedir onların servis denetimi ve stok planlaması pohtan muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts