Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Böyle ilginç ilaçları nereden biliyorsunuz ben ilk defa diyorum Valla bende guugillayip ogrendim. Mehmet Yeter yazdı: Eskiden damacana haberleri seyrederdik şimdi doyota mı olmuş. Valla ben de anlamadim, işin kötüsü inkar falan da yok sjsjdjd 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Böyle ilginç ilaçları nereden biliyorsunuz ben ilk defa diyorum karaciğere iyi geliyor nasıl duymadın? 40 bin adıma bedel mesela Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: karaciğere iyi geliyor nasıl duymadın? 40 bin adıma bedel mesela Abi senin içinde "Pluspy" çekimlerinde çalıştı diyorlar. O yuzden Japonyadan sınır dışı edilmişin doğrumu. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: prodücsiyonunda ç o zamanlar yutub yoktu, vhs kameralar evde 220V a bağlı çekim yapardı, jvc marka 15 kg batarya ile 1 saat dış mekan çekimi azaptı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o zamanlar yutub yoktu, vhs kameralar evde 220V a bağlı çekim yapardı, jvc marka 15 kg batarya ile 1 saat dış mekan çekimi azaptı Ozamanlar Hi8 kamera vardı sanki abi. Neden onu kullanmadın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ozamanlar Hi8 kamera vardı sanki abi. Neden onu kullanmadın bunlar çok yeni teknoloci o zamanlar yok tu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bunlar çok yeni teknoloci o zamanlar yok tu O zamanlar bunlarda yoktu dimi. Eski japonya bozulmamaış bir vaha gibiydi. Sonra bunlar çıktı Samuray nesli Moe Moe Tsundere oldular. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts