Mertol Kip Perşembe 13:52 Paylaş Perşembe 13:52 Ali Darbaz yazdı: Böyle ilginç ilaçları nereden biliyorsunuz ben ilk defa diyorum Valla bende guugillayip ogrendim. Mehmet Yeter yazdı: Eskiden damacana haberleri seyrederdik şimdi doyota mı olmuş. Valla ben de anlamadim, işin kötüsü inkar falan da yok sjsjdjd 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 18:03 Paylaş Perşembe 18:03 Ali Darbaz yazdı: Böyle ilginç ilaçları nereden biliyorsunuz ben ilk defa diyorum karaciğere iyi geliyor nasıl duymadın? 40 bin adıma bedel mesela Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 18:15 Paylaş Perşembe 18:15 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: karaciğere iyi geliyor nasıl duymadın? 40 bin adıma bedel mesela Abi senin içinde "Pluspy" çekimlerinde çalıştı diyorlar. O yuzden Japonyadan sınır dışı edilmişin doğrumu. Perşembe 18:17 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 18:18 Paylaş Perşembe 18:18 Ali Darbaz yazdı: prodücsiyonunda ç o zamanlar yutub yoktu, vhs kameralar evde 220V a bağlı çekim yapardı, jvc marka 15 kg batarya ile 1 saat dış mekan çekimi azaptı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 18:29 Paylaş Perşembe 18:29 Çağlar Bayur yazdı: o zamanlar yutub yoktu, vhs kameralar evde 220V a bağlı çekim yapardı, jvc marka 15 kg batarya ile 1 saat dış mekan çekimi azaptı Ozamanlar Hi8 kamera vardı sanki abi. Neden onu kullanmadın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 18:32 Paylaş Perşembe 18:32 Ali Darbaz yazdı: Ozamanlar Hi8 kamera vardı sanki abi. Neden onu kullanmadın bunlar çok yeni teknoloci o zamanlar yok tu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 19:02 Paylaş Perşembe 19:02 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bunlar çok yeni teknoloci o zamanlar yok tu O zamanlar bunlarda yoktu dimi. Eski japonya bozulmamaış bir vaha gibiydi. Sonra bunlar çıktı Samuray nesli Moe Moe Tsundere oldular. Perşembe 19:03 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce caponlar hep böyle idi dünyayı uyuturlar sonra birden bir limana sabah çıkarma yaparlar. çok tehlikeliler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: caponlar hep böyle idi dünyayı uyuturlar sonra birden bir limana sabah çıkarma yaparlar. çok tehlikeliler. Çok büyük hırsızdırlar da 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts