Mertol Kip 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Böyle ilginç ilaçları nereden biliyorsunuz ben ilk defa diyorum Valla bende guugillayip ogrendim. Mehmet Yeter yazdı: Eskiden damacana haberleri seyrederdik şimdi doyota mı olmuş. Valla ben de anlamadim, işin kötüsü inkar falan da yok sjsjdjd 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Böyle ilginç ilaçları nereden biliyorsunuz ben ilk defa diyorum karaciğere iyi geliyor nasıl duymadın? 40 bin adıma bedel mesela Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: karaciğere iyi geliyor nasıl duymadın? 40 bin adıma bedel mesela Abi senin içinde "Pluspy" çekimlerinde çalıştı diyorlar. O yuzden Japonyadan sınır dışı edilmişin doğrumu. 21 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Ali Darbaz yazdı: prodücsiyonunda ç o zamanlar yutub yoktu, vhs kameralar evde 220V a bağlı çekim yapardı, jvc marka 15 kg batarya ile 1 saat dış mekan çekimi azaptı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: o zamanlar yutub yoktu, vhs kameralar evde 220V a bağlı çekim yapardı, jvc marka 15 kg batarya ile 1 saat dış mekan çekimi azaptı Ozamanlar Hi8 kamera vardı sanki abi. Neden onu kullanmadın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Ozamanlar Hi8 kamera vardı sanki abi. Neden onu kullanmadın bunlar çok yeni teknoloci o zamanlar yok tu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bunlar çok yeni teknoloci o zamanlar yok tu O zamanlar bunlarda yoktu dimi. Eski japonya bozulmamaış bir vaha gibiydi. Sonra bunlar çıktı Samuray nesli Moe Moe Tsundere oldular. 21 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos caponlar hep böyle idi dünyayı uyuturlar sonra birden bir limana sabah çıkarma yaparlar. çok tehlikeliler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: caponlar hep böyle idi dünyayı uyuturlar sonra birden bir limana sabah çıkarma yaparlar. çok tehlikeliler. Çok büyük hırsızdırlar da 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts