İçeriğe Yönlendir

Halis Muhlis Çinli - BYD Dolphin

Erdem Dertsiz

Recommended Posts

Erdem Dertsiz
Ali Uymaz yazdı:

Arkadaşta atto var gecelik yüzde bir bekleme modunda şarj azalması var dedi güncelleme ile duzeltilecegini dusunuyorlar 

Bazı araçlar güncelleme sonrası bu sorunu yaşamış. Bazılarında update sonrasıda çözülmemiş. Yabancı kaynaklarda servis aküsü kaynaklı çıkmış bir kaç kişide. 

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Erdem Dertsiz yazdı:

Bazı araçlar güncelleme sonrası bu sorunu yaşamış. Bazılarında update sonrasıda çözülmemiş. Yabancı kaynaklarda servis aküsü kaynaklı çıkmış bir kaç kişide. 

Dün BYD'ye gittiğimde sordum bu konuyu ilk defa duyduk yok öyle bir şey dediler :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Onur Demir yazdı:

Dün BYD'ye gittiğimde sordum bu konuyu ilk defa duyduk yok öyle bir şey dediler :)

tabi ne diyecektlerdi, bizim arabalar bozuk olur öyle mi diyeceklerdi. :P

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Ali Uymaz yazdı:

Arkadaşta atto var gecelik yüzde bir bekleme modunda şarj azalması var dedi güncelleme ile duzeltilecegini dusunuyorlar 

ARka planda çalışan bir şey varsa ( güvenlik sistemi , alarm, kamera vb.) olabilir. Tesla'da da oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Onur Demir yazdı:

ayranım ekşi demez hiçbir pazarlamacı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

ARka planda çalışan bir şey varsa ( güvenlik sistemi , alarm, kamera vb.) olabilir. Tesla'da da oluyor.

Uzaktan erişim açıldıktan sonra baslamis sanırım konuya çok hakim degilim

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Ali Uymaz yazdı:

Muhtemelen öyle. Bazı araçlarda %1 gibi bir kayıp olabilir, ama 2-3 günde ancak oluyor bu. 

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz
Ali Uymaz yazdı:

Bende mobil app kullanıyorum ama sorun yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Bugün ilk servisini gördü. Çok kısa hemen resimleri çektiler parça sipariş edeceklerini, parçanın 2-3 gün içinde geleceğini söylediler. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

daha 2 gün önce gidip dolaştım, 2025 yunusta vardı ama göstermediler, depodaymış, benim aracı güzel fiyata saydılar aslında :D neyse atto falan kurcaladım, bu olayı bende duymuştum, sordum banada hiç duymadık dediler...

2025 yunus

soğutmalı koltuk falanda varnış al birkaç güne verelim dediler zor kaçtım, daha listede yok bu nasıl iş, çaktırmadan getirmişler valla :D

2024 biraz eski duruyor dışardan, yenisi daha güzel olmuş gibi, depodan çıksın bakiciim, vites kolu falan daha güzel olmuş...

birde Tang diye dev bişey vardı, baya yayıldım içinde, çinliler fena, ab tabii başedemez bunlarla...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Bu arada;

6 yıl 150 bin mekanik garanti,

8 Yıl 200 bin pil

1 Yıl ön takım

Garanti durumu böyleymiş öğrenmiş oldum.

Geçen çukura düşüp rot u bozmuştum gidip yaptırayım :) 

Ali Cihangiroğlu yazdı:

daha 2 gün önce gidip dolaştım, 2025 yunusta vardı ama göstermediler, depodaymış, benim aracı güzel fiyata saydılar aslında :D neyse atto falan kurcaladım, bu olayı bende duymuştum, sordum banada hiç duymadık dediler...

2025 yunus

soğutmalı koltuk falanda varnıi al hemen verelim dediler zor kaçtım :D

2024 biraz eski duruyor dışardan, yenisi daha güzel olmuş gibi, depodan çıksın bakiciim...

birde Tang diye dev bişey vardı, baya yayıldım içinde, çinliler fena, ab tabii başedemez bunlarla...

Abi bunlar muhtemelen sene sonu gelecek. Halen 2025 diye bendeki kasalar satılıyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Erdem Dertsiz yazdı:

Abi bunlar muhtemelen sene sonu gelecek. Halen 2025 diye bendeki kasalar satılıyor.

bende anlamadım, sordum neler değişti, tek renk, koltuk soğutma falan saydı, videodaki araçmı dedim evet dedi, depodaymış kendiside görmemiş kızın, çaktırmadan getirip sakladılarmı ne, listedede yok, acaba satıcının haberimi yok anlamadım...

attoyada yazıl haziranda gelecek dediler....

bir ara uğrayıp hele gösterin şu depoyu diyim en güzeli...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
(düzenlendi)

alj yi tebrik ederim teşvik konusunda bu kadar imtiyaz tanınıp bunu tüketiciye yansıtmayıp birisinin de hesap sormaması çok ilginç

şubatta 1280 e tanıtılan dolphin 3. kere zam yedikten sonra 1470 bine fırladı

bu fiyata bu ara alınmaz kimse kusura bakmasın

tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gülmez yazdı:

alj yi tebrik ederim teşvik konusunda bu kadar imtiyaz tanınıp bunu tüketiciye yansıtmayıp birisinin de hesap sormaması çok ilginç

Tercih edilecek ise togg parasi bu zaten. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Gülmez yazdı:

tüketiciye yansıtılmayan indirim başkalarıyla paylaşılabilir bu bize açıklanmaz.

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz
Erdem Dertsiz yazdı:

Ben kazık atmış gibi düşünmüyorum. Sonuçta her firmanın bir fiyat politikası var.

Diğer firmaların avrupa fiyatları ile karşılaştırınca bu araç ucuz kalıyor.

https://bydautomotive.com.au/configurator/byd-dolphin?ref=website Avusturalya 36990 dolar

https://www.byd.com/uk/order-dolphin Birleşik Krallık 31695 sterlin

1.470.000 Türk Lirası eşittir

33.626,25 Euro
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...