Erdem Dertsiz Dün saat 11:32 Yazar Paylaş Dün saat 11:32 Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrik yumuşattı seni. pamuk gibi olmuşsun sen Elektrik diyince, Audi kapıyı kilitleyince; bip, açınca bip bip ses yapıyor.. Bunun sesi kısılabilir mi. Menüye baktım, park sensörü için 10 ayrı ses tonu, 10 ayrı ses şiddeti ayarı mümkün ama. bununla ilgili bir ayar göremedim. Valla abi öyle oldu heralde O ses ya açılıyor yada kapanıyor abi. golf 7 yani mqb de uzun yada kısa 2 mod var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:37 Paylaş Dün saat 11:37 Erdem Dertsiz yazdı: Bugün aracı servise verdim. Ön panjurdaki led su alıyordu. Sabah 9 gibi bıraktık. 3-4 gibi teslim edileceği söylendi. Panjur ledi için ön tampon inmesi gerekiyormuş. Neyse öğleden sonra 2.30 gibi aradılar alabilirsiniz diye. Orda açıkcası incelemedim ama panjur tam ortalı değil farın biraz önünde kalmış tampon orjinal gibi tam oturmamış Hanım dedi sen ne içiyosun anti depresanda kullanmıyorsun, sinirlenmedinde. Yaşlanıyorum galiba... Bir araaaaa söküp düzeltirim. O zaman fotolar gelir aslında o panjuru içi zaten su dolu imal etseler böyle bir dert olmazmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Erdem Dertsiz yazdı: O ses ya açılıyor yada kapanıyor abi. golf 7 yani mqb de uzun yada kısa 2 mod var. Nerdeyse bulsam da kaplasam bişeylerle Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Avrupa’da byd satışları tesla satış rakamlarını geçmiş elon tükkanı kapatırsa sim cardların paraısnı kim ödüycek? Mehmet Ozyurek yazdı: Nerdeyse bulsam da kaplasam bişeylerle bipleyen kornaya bez tıkasan? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Avrupa’da byd satışları tesla satış rakamlarını geçmiş Türkiye'den yapılan satışlarda vpn kullananlar alabildi diye bir şey dolanıyor. Ip adresi Türkiye olanlar siteye girememiş bile. https://x.com/MrnTrading/status/1925789536828682402?t=Mf-9Rpb65SyIkSeTf7q-6g&s=19 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Türkiye'den yapılan satışlarda vpn kullananlar alabildi diye bir şey dolanıyor. Ip adresi Türkiye olanlar siteye girememiş bile. https://x.com/MrnTrading/status/1925789536828682402?t=Mf-9Rpb65SyIkSeTf7q-6g&s=19 mektup yollamışlar elon’a gelecek satış 28 mayısta. Vpn ile satış riskli değil mi? Bütün bilgiler çalınabilir diyeceğim de bakırköy’de yakalanan sahte baz istasyonu geliyor aklıma Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce araba alabilmek için vpn ler felan.... lpgli toros candır 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Kayınpeder de sw var. Sıfır almış zamaninda hala daha gider. Kapalı alanda durduğu için kırmizi olmasına rağmen günes yanığı yoktur. Gerçi Kütahya'da güneş ışığı pek etkili değil. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: araba alabilmek için vpn ler felan.... lpgli toros candır anit vir de lazım, hacker saldırısı sonrası tarlaya uçarsın sonra, klasik araç canandır gelecekte zaten kimse almayacak, direksiyonsuz ruhsuz tam otonom paralı ve abonelikli araçlar sokaklarda fink atarken özlemle ahh ahh neydi o eskiler be... diyecek bu dünyalılar 18 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bipleyen kornaya bez tıkasan? Korna mıdır o sesi yapan.. Korna gibi gelmiyor bana. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: hacker saldırısı Allianzda teminat dahilinde.. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrik yumuşattı seni. pamuk gibi olmuşsun sen Elektrik diyince, Audi kapıyı kilitleyince; bip, açınca bip bip ses yapıyor.. Bunun sesi kısılabilir mi. Menüye baktım, park sensörü için 10 ayrı ses tonu, 10 ayrı ses şiddeti ayarı mümkün ama. bununla ilgili bir ayar göremedim. vag com ile açıldı abi o. Erdem kapatır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emin Önal yazdı: vag com ile açıldı abi o. Erdem kapatır. @Erdem Dertsiz duydun mu. İş senlikmiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts