İçeriğe Yönlendir

1990 Corolla Liftback Fındık Kasa

Metin Akbal

Recommended Posts

Fatih Uzun

Hayırlı olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Fatih Uzun yazdı:

Hayırlı olsun

Teşekkürler:)

Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

hayırlı uğurlu olsun :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Bahadır Taşpolat yazdı:

hayırlı uğurlu olsun :nazar:

Teşekkürler:)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Metin Akbal

Kayınpeder köyden Çorum a geldi. Motor üst kapaktan yağ kaçakları vardı. 300 e conta seti 300 balata spreyi 65 lira Asperox sarı güç aldık. Bende de elring sıvı conta vardı. Önce temizlik yaptık sonra ilgili yerlerde conta ile destekledik. Conta setinden 1 tane takoza benzeyen birşey vardı ara tara bir türlü nereye olacak bulamadım :)Akşam köye döndü. Aradım sorun yok dedi.

IMG_20250423_135430.jpg.8d93b3a32451f665f77ad1bfdf9d74c0.jpg

IMG_20250423_135433.jpg.529b4964e552c9bdcb8d1bee489c0194.jpg

IMG_20250423_135438.jpg.8c9ffe98d868b17aa6c4081a0a676c68.jpg

IMG_20250423_135441.jpg.e2f17bf627619234eafa329645ca4906.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

ara tara bir türlü nereye olacak bulamadım

iyi usta parça artırımış

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

İleride hibrite çevirirseniz kullanın diye koymuşlar. Şanzımanı da söküp bagaja koyacaksınız hocam 😄

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

iyi usta parça artırımış

Antidepresan niyetine iyi geldi. Sıkılmıştım yeni arabalari kurcalayamadigim için :)

İnan Çınar yazdı:

İleride hibrite çevirirseniz kullanın diye koymuşlar. Şanzımanı da söküp bagaja koyacaksınız hocam 😄

Hem vergisi artar hemde şanzımanı yok diye dert anlatamayız foruma 1 tane şanzımansız Toyota yeter :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Şimdi bu japonlardaki en büyük sıkıntı yedek parça çok var ama orijinali gibi kaliteli yan sanayi ürün pek yok.

Civic’te karterde terleme var diye conta değiştirdim şıpır şıpır yağ damladı. Taa 3. değişimde düzeltebildik. Bir tane parçayı Maslak sanayi dahil bir sürü yerde aradım bulamadım.

Konya’dan arka yay sipariş ettim biri uzun biri kısa gelmiş. Onu da fark etmedik taktırdık 1 hafta yamuk durdu araba.. Acayip acayip işler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Emre Şimşek yazdı:

Konya’dan arka yay sipariş ettim biri uzun biri kısa gelmiş. Onu da fark etmedik taktırdık 1 hafta yamuk durdu araba.. Acayip acayip işler..

Hükümet kadındaki Fehime geldi aklıma 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Emre Şimşek yazdı:

Şimdi bu japonlardaki en büyük sıkıntı yedek parça çok var ama orijinali gibi kaliteli yan sanayi ürün pek yok.

Civic’te karterde terleme var diye conta değiştirdim şıpır şıpır yağ damladı. Taa 3. değişimde düzeltebildik. Bir tane parçayı Maslak sanayi dahil bir sürü yerde aradım bulamadım.

Victor Reinz marka conta buldum ilandan kalktı hemde set değildi sadece kenar conta idi. Bende seti degistirince elring sıvı conta ile destekledim şu an sorun yokmuş inşallah olmaz da. Yağ çok fazla eksiliyor bu seferde. Yağı yaksa yakıta binmeyecek en azından :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Metin Akbal

Emminin Ayudi konusunda yeni araba mevzusu açılmışken bu araca yapılanı da ekleyeyim. Tavan lambası çalışmıyordu. Ara tara kapı switch kabloları iptal edilmiş. Neyse hattı buldum bağladım switchlere bu sefer artı gelmiyor. Kablo hattını bulamadim aküden hat çektim. Şerit LED ekledim. Sol taraf döşemeleri söktüm direkler orijinal bir sorun yok kaynak kesme :D sadece switche gelen fotoyu alabildim. Arabaya güvendim ilk başta isinamamistim ama cidden Broadway almadığımıza sevindim. Konfor ses yalıtım malzeme cidden çok iyi.

IMG_20250510_160016.jpg.9a40a103dd478cd5de4f45a7e7811c13.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

brodbeye laf yok ama çarşı karışır

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Çağlar Bayur yazdı:

brodbeye laf yok ama çarşı karışır

Valla aşiret halinde gelirler. Hem de hepsi beyaz renkli.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Döveriz

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Servet Aydın yazdı:

Döveriz

Kimi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

konuyu kaçırmışım. gerçek toyota dönemleri. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...