Metin Akbal 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler:) Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Bahadır Taşpolat yazdı: hayırlı uğurlu olsun Teşekkürler:) Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan Kayınpeder köyden Çorum a geldi. Motor üst kapaktan yağ kaçakları vardı. 300 e conta seti 300 balata spreyi 65 lira Asperox sarı güç aldık. Bende de elring sıvı conta vardı. Önce temizlik yaptık sonra ilgili yerlerde conta ile destekledik. Conta setinden 1 tane takoza benzeyen birşey vardı ara tara bir türlü nereye olacak bulamadım Akşam köye döndü. Aradım sorun yok dedi. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Metin Akbal yazdı: ara tara bir türlü nereye olacak bulamadım iyi usta parça artırımış 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Nisan Paylaş 24 Nisan İleride hibrite çevirirseniz kullanın diye koymuşlar. Şanzımanı da söküp bagaja koyacaksınız hocam 😄 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Nisan Yazar Paylaş 24 Nisan Çağlar Bayur yazdı: iyi usta parça artırımış Antidepresan niyetine iyi geldi. Sıkılmıştım yeni arabalari kurcalayamadigim için İnan Çınar yazdı: İleride hibrite çevirirseniz kullanın diye koymuşlar. Şanzımanı da söküp bagaja koyacaksınız hocam 😄 Hem vergisi artar hemde şanzımanı yok diye dert anlatamayız foruma 1 tane şanzımansız Toyota yeter 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Şimdi bu japonlardaki en büyük sıkıntı yedek parça çok var ama orijinali gibi kaliteli yan sanayi ürün pek yok. Civic’te karterde terleme var diye conta değiştirdim şıpır şıpır yağ damladı. Taa 3. değişimde düzeltebildik. Bir tane parçayı Maslak sanayi dahil bir sürü yerde aradım bulamadım. Konya’dan arka yay sipariş ettim biri uzun biri kısa gelmiş. Onu da fark etmedik taktırdık 1 hafta yamuk durdu araba.. Acayip acayip işler.. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Emre Şimşek yazdı: Konya’dan arka yay sipariş ettim biri uzun biri kısa gelmiş. Onu da fark etmedik taktırdık 1 hafta yamuk durdu araba.. Acayip acayip işler.. Hükümet kadındaki Fehime geldi aklıma 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Nisan Yazar Paylaş 24 Nisan Emre Şimşek yazdı: Şimdi bu japonlardaki en büyük sıkıntı yedek parça çok var ama orijinali gibi kaliteli yan sanayi ürün pek yok. Civic’te karterde terleme var diye conta değiştirdim şıpır şıpır yağ damladı. Taa 3. değişimde düzeltebildik. Bir tane parçayı Maslak sanayi dahil bir sürü yerde aradım bulamadım. Konya’dan arka yay sipariş ettim biri uzun biri kısa gelmiş. Onu da fark etmedik taktırdık 1 hafta yamuk durdu araba.. Acayip acayip işler.. Victor Reinz marka conta buldum ilandan kalktı hemde set değildi sadece kenar conta idi. Bende seti degistirince elring sıvı conta ile destekledim şu an sorun yokmuş inşallah olmaz da. Yağ çok fazla eksiliyor bu seferde. Yağı yaksa yakıta binmeyecek en azından 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Emminin Ayudi konusunda yeni araba mevzusu açılmışken bu araca yapılanı da ekleyeyim. Tavan lambası çalışmıyordu. Ara tara kapı switch kabloları iptal edilmiş. Neyse hattı buldum bağladım switchlere bu sefer artı gelmiyor. Kablo hattını bulamadim aküden hat çektim. Şerit LED ekledim. Sol taraf döşemeleri söktüm direkler orijinal bir sorun yok kaynak kesme sadece switche gelen fotoyu alabildim. Arabaya güvendim ilk başta isinamamistim ama cidden Broadway almadığımıza sevindim. Konfor ses yalıtım malzeme cidden çok iyi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: brodbeye laf yok ama çarşı karışır Valla aşiret halinde gelirler. Hem de hepsi beyaz renkli. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs konuyu kaçırmışım. gerçek toyota dönemleri. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts