Deniz Kom 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Merhaba arkadaşlar, Vaktiyle ya bu sitede ya da başka yerde rastgele gezerken gördüğümü hatırlıyorum. Aracımın sigorta kutusunun bağlantı şemasına ihtiaycım var. Park kamerası ve ayna ısıtma sistemini bağlamak için kullanacağım. Ayna ısıtıcıyı arka cam rezistansına bağlamayı düşünüyorum. Böylece arka camın buğulandığı her yerde kafam rahat şekilde aynamı da kontrol edebilirim diyorum. Alternatif, boşta yuva varsa düğme de aldım, sadece ona özel bir buton da ekleyebilirim ama aracı benden başka kullanan olursa ışıklı mışıklı diye basar düğmeye, açık bırakır, ben de kafaya takarım diye arka cam dedim, önerilere açığım. Park kamerasını da Kawa d11 aldım. PArk kitinin bağlantısını yapmak için uygun sigortaları belirlemem gerekiyor. Kısaca, acaba bu arabanın sigorta şemasına sahip olan var mıdır? Esenlikle kalın Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Bu isten hic anlamamakla birlikte soyle bir sey var su adreste, isinize yarar mi acaba (sayfa 450)?: https://www.honda.com.tr/assets/files/34Oh5h3llA1648748552594.pdf 2 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Evet, illaki işe yarayacaktır, çok teşekkür ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Deniz Kom yazdı: Ayna ısıtıcıyı arka cam rezistansına bağlamayı düşünüyorum orjinde de o şekildedir zaten iyi fikir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts