İçeriğe Yönlendir

Hangi Aracı Tercih Etmeliyim(Egea, Corolla)

Mehmet DÖRT

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Abi çok uzun yazmışsın. Hepsini okudum. Sadece bazı modifiye kısmını atlayarak okudum. Bu kadar klavye basmanın vicdanına haklısın diyorum :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ben arabanın içini beje boyadığını hatırladım Mertol'ün. Araç da lacivert idi galiba, ya da metalik koyu mavi.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Ben arabanın içini beje boyadığını hatırladım Mertol'ün. Araç da lacivert idi galiba, ya da metalik koyu mavi.

Evet metalik lacivertti. Parlasın diye üstüne vernik attırmıştım. O zamanlar seramik zart zurt yok tabi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet DÖRT
(düzenlendi)

Son gelişmeyi bildirmek istedim. Her ne kadar Corolla almaya niyet ettim ve bunun için uğraşmış isem de, Toyota'nın her ay 100'er bin lira zamlar yapması, kendi aracımı piyasada ki durgunluktan satamamam, ayrıca aracıma Toyota bayisinin 150 bin aşağı vermesinden dolayı, bütçemi aştığı için Corolla alamadım. Bir kaç gün önce aracıma, piyasa fiyatından biraz düşük veren, yeni aracı da alabileceğim bütçede bana sunan Egea Cross'tan yana kullandım. Egea Cross, 1.6 Multijet, DCT, Lounge, Beyaz renk aldım. Aracın bayiye sevk edilmesini bekliyorum. Hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yeni aracı teslim aldıktan sonra, kullanıma yönelik tavsiyeleriniz varsa, dinlemek isterim 

tarihinde Mehmet DÖRT tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Kesinlikle pişman etmeyecektir, ben zaten egea demiştim.

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet DÖRT
Görkem Karakaş yazdı:

Kesinlikle pişman etmeyecektir, ben zaten egea demiştim.

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın

Allah razı olsun. Teşekkür ederim. Rabbim sizlere daha iyisini nasip etsin. Kullanım da dikkat etmem gereken noktalar veya tavsiyeleriniz var mı?

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Mehmet DÖRT yazdı:

Allah razı olsun. Teşekkür ederim. Rabbim sizlere daha iyisini nasip etsin. Kullanım da dikkat etmem gereken noktalar veya tavsiyeleriniz var mı?

Daha önce de belirttiğim gibi antalyada şirket aracı olarak kullanıyor abim. 100 bin kmlerde şuanda. Aktif bildiğimiz arızası yok bi kere hiç olmayacak yerde akü bitirdi o da olur. Start stop kaynaklıdır. 

Garantili araç yetkiliye bakımdan bakıma girer. Tepe tepe kullanın 😅😅

Yorum bağlantısı
Mehmet DÖRT
Görkem Karakaş yazdı:

Daha önce de belirttiğim gibi antalyada şirket aracı olarak kullanıyor abim. 100 bin kmlerde şuanda. Aktif bildiğimiz arızası yok bi kere hiç olmayacak yerde akü bitirdi o da olur. Start stop kaynaklıdır. 

Garantili araç yetkiliye bakımdan bakıma girer. Tepe tepe kullanın 😅😅

:good1::bravo::)

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Atmosferik Corolla fitil edecekti bağırıp gitmeyecekti. Hayırlı olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet DÖRT yazdı:

. Bir kaç gün önce aracıma, piyasa fiyatından biraz düşük veren, yeni aracı da alabileceğim bütçede bana sunan Egea Cross'tan yana kullandım. Egea Cross, 1.6 Multijet, DCT, Lounge, Beyaz renk aldım. Aracın bayiye sevk edilmesini bekliyorum.  

Hayirli olsun, kazasiz, cezasiz. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet DÖRT
Metin Akbal yazdı:

Hayırlı olsun.

Allah razı olsun. Teşekkür ederim 

Mertol Kip yazdı:

Hayirli olsun, kazasiz, cezasiz. 

Allah razı olsun. Teşekkür ederim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı