Mehmet Ozyurek 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Osman Ünal yazdı: hemi de 4x4 desene be ya, Takasa da açıktır bu Hem de 4x4 ama takas işi karışık.. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Hem de 4x4 ama takas işi karışık.. emmi takas ediyorsan et yoksa neyse ben gidip mercedes me bineyim ve uzaklaşayım Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Osman Ünal yazdı: Evet durum aynen bu çocukların okulda son senesi kısmet olursa, zaten 2-3 yıldır bizimle mesai harcamıyorlar. Benim kaşıntı da tam geçiş dönemine geldi, birisi şanzumana elektrik motoru koyar, birisi şarj dinamosu ile ek akü doldurur marş basar, biri bagajına jeneratör koyar, öbür taraftan elektrikliler, bunların hepsi kafa karıştırıyor. Genç zamanlarımız gibi aldım beğenmedim değiştireyim yapmak istemiyorum, e haliyle ekonomik durumlarında bunda etkisi oluyor. Son 20 yılda 3 araba olmuş, Focus1 7 yıl, Focus3 3 yıl, Golf7 11yıl, kısmet olurda alırsam, bu da dertsiz tasasız orasını burasını düşünmeden uzun zaman kullanayım son olsun diye bakıyorum. Zor benim işm zor Edit: 97 ae101 imi özledim benzin koy git ne dert ne tasa. Sende bi de kia SW mi ne yokmuydu yaw? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Valla kullanım alışkanlıklarını max 400 km durmadan gidecek şekilde ayarlayabileceksen al bi elektrikli geç git. Bizler öyle bin km falan durmadan gidecek yaşları geçtik zaten. Bataryası büyük, performansı yeterli olan hangisi kafana yatıyorsa al bin bence. grandland'i 1850 lira civarına sıfır veriyorlar. 3 sene zaten garantisi var, bakım gideri yok gibi bir şey, elektrik hala ucuz, bataryaya 8 yıl garanti demiş, 8 yıla kim öle kim kala, e 73 kw ta kullanılabilir kapasitesi var, benim 12 kw tükettiğim de oldu, 16 tükettiğimde. Ama gördüğüm kadarı ile otobana girip basmadıkca 20 kw falan görmüyorsun. Dün solarex e (yeşilköy) gittim geldim ortalaması 14 kw/100 km oldu. kilovatı 3 lira desen mesafe de 50 km desen gidiş dönüşüm 25 lira tutmamış. Metrobüs bile daha pahalı şu an zaten. Sen zaten km yapan biri değilsin, seni hiç kastırmaz. Buradan çıkışla aynı arabanın benzinlisi de canını acıtmaz ama onun sıfırı 2350 liradan başlıyor işte. Arada 500 binlik asimetrik fark var ve bu aşağı yukarı hepsinde var. Yakıt tüketimi için değil ama o fiyat farkı için elektrikli seçtim ben. Yoksa çok da elektrikli meraklısı olduğumu söyleyemem. 3-5 aşında kullanılmış arabaya o parayı vermektense sıfır elektrikliyi tercih ettim. Ferhat Yavuz yazdı: Arkadaşa Grandland Elektrikli almaya gittik test ettik ultimate paketi olmadığı için vazgeçti e-3008 e yoğunlaştık hoşumuza gitti sonra e-5008 e baktık test sürüşü bile yapmadan e-5008 aldık geçtik.Elektrikli Astra sahibi olarak tavsiye ederim 2 elde çok uygun fiyatlar var ama sıfırda bence pahalı. 3008 in donanımı grandland GS den düşük. 5008 in de düşük fatura kesmeden yakın fiyatlara veremiyorlar ki arabanın faturasını 1920 den kesip kalanına aksesuar faturası kesiyorlarmış güya. Maliyeden farkederse çok pis döner o iş. ve o satın almada alınmayan %40 lık ÖTV nin farkını arabanın sahibinden öyle de böyle de tahsil ederler. Ben olsam o toplara girmezdim. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Çok haklı.. Bizim evde de aynı tercihler ön plana çıkıyor. Yazdıklarından 2023 model bir Qashqai görür gibiyim.. Mini hibrit, geri kalanı fosil. Not: Satılık Qashqai 20 bin km'de Sigortacılar bu kadar mı zor durumda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Fatih Keskin yazdı: emmi takas ediyorsan et yoksa neyse ben gidip mercedes me bineyim ve uzaklaşayım Golfle takas edeersem golfü sana satacağım anladığım kadarıyla.. Onun dışında golf benim işimi görmez Ev halkı yüksek araç seviyor. Fikri Keleş yazdı: Sigortacılar bu kadar mı zor durumda Sorma ya. fiyat arttıkça bizim komisyonları düşürüyorlar.. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 11 Nisan Paylaş 11 Nisan (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Togg iyi olabilir Hocam Togg için niyetlendim de bu malum sorunları ortadan kaldırdılar muhabbeti ile biraz da sizce alınır mı? Mehmet Göktürk yazdı: Ben togg denedim o sandalye olayı çok belirgin. Vazgeçme sebeplerimden biri bu. 11 Nisan tarihinde Muhammed Lokman Tosun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Nisan Paylaş 11 Nisan bütçe küçük olduğu zaman ben olsam avrupa arabası yerine kore arabası alırdım bu piyasalarda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts