Mustafa Resül Kara 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Tayfun Aydın yazdı: Hocam bende de 12 pro var. Geçenlerde telefon hiç durmadan kendi kendine kapanıp açılmaya başladı ve döngüsel olarak batarya bitene kadar devam etti. Garantisi vardı yetkili servise bıraktım. Açma kapama tuşu değişti.. Bende bu düşüncedeyim artık, güç tuşu değişmesi gerekiyor. Garanti bittiği için esnaftan fiyat alacağım. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mustafa Karahan yazdı: Kolonya ile denedim malesef hiçbir faydası olmadı 🥲 tamirci yolları göründü artık. Tüh, demek ki mekanizmadan. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Nisan Paylaş 12 Nisan (düzenlendi) resimdeki tus flexi veya ugrasilmak istenirse sadece on/off mikro swicthi degisecek. basit islem eli yatkin olan evde kendi de yapar. kolonya alkol kontak spreyi falan dökmeyin sakin. bi ise yaramayacagi gibi ekrana yandan sizarsa artik bol gölgeli bi ekraniniz olur. 12 Nisan tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Çağrı Alaf yazdı: Tüh, demek ki mekanizmadan. Malesef öyleymiş bugün yaptırdım artık esnaflar anlaşmış gibi 500 fen aşağı fiyat vermediler. Coşku Mert yazdı: resimdeki tus flexi veya ugrasilmak istenirse sadece on/off mikro swicthi degisecek. basit islem eli yatkin olan evde kendi de yapar. kolonya alkol kontak spreyi falan dökmeyin sakin. bi ise yaramayacagi gibi ekrana yandan sizarsa artik bol gölgeli bi ekraniniz olur. Tam da dediğiniz gibi oldu on off mikro switch değiştirmiş. Şu an için sorun çözüldü Yorum bağlantısı
Recommended Posts