Burak Kara 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Merhaba. 2011 focus'da ayak aydınlatması için soketlerin hazır olduğunu öğrendim ve 2 tarafa da ampul taktım ancak çalışmıyorlar. Kablosu da var. Baktığım kadarıyla kendilerine ait ayrı sigortası da yok. Boşsa takayım diye düşündüm. Bunun aktif edilme yöntemini bilen var mı? Gizli özellik açma menülerinde ayarı olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Burak Kara yazdı: Merhaba. 2011 focus'da ayak aydınlatması için soketlerin hazır olduğunu öğrendim ve 2 tarafa da ampul taktım ancak çalışmıyorlar. Kablosu da var. Baktığım kadarıyla kendilerine ait ayrı sigortası da yok. Boşsa takayım diye düşündüm. Bunun aktif edilme yöntemini bilen var mı? Gizli özellik açma menülerinde ayarı olabilir mi ? Benim fiesta da ayak aydınlatma soketi sadece şoför tarafında vardı ama ampulü yoktu. Ampulü takınca yandı. Ekstra bir şey yapmama gerek kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Burak Kara yazdı: Merhaba. 2011 focus'da ayak aydınlatması için soketlerin hazır olduğunu öğrendim ve 2 tarafa da ampul taktım ancak çalışmıyorlar. Kablosu da var. Baktığım kadarıyla kendilerine ait ayrı sigortası da yok. Boşsa takayım diye düşündüm. Bunun aktif edilme yöntemini bilen var mı? Gizli özellik açma menülerinde ayarı olabilir mi ? Tak çalıştır olması lazım. Her hangi bir yerden açma yapmaya gerek yok. Başka bir sorun olabilir sizin araçta tavan aydınlatma labaniz yanıyor mu. Onun sigortasını kontrol edebilirsiniz Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Benim 2009 model focusa satin aldigimda bayide ampul takilmis ancak calısmamisti. Tavan lambasindan kablo cekmislerdi. Basit bir islemdi ve 15 dk da hallolmuştu diye hatirliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan eksik kablo vardır, beyne girip şuunu yak bunu kapa diye bir habelerlşme sistemi yok focusta Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan @Mert Can Üzger rin araçta direk çalışmıştı ampül taktığımızda Yorum bağlantısı
Harun Özden 12 Nisan Paylaş 12 Nisan (düzenlendi) Gördüğünüz kablolar duylar arasındaki paralel hat muhtemelen. Elektrik için kablo çekilmesi gerekiyor. Tavan lambasından alabilirsiniz elektriği. 12 Nisan tarihinde Harun Özden tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Kara 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Araba açmamış gonca olduğundan etraftan kablo çekesim hiç gelmiyor Direk takıp yananlar şanslı. Bir süre unutayım bu işi olmazsa. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: eksik kablo vardır, beyne girip şuunu yak bunu kapa diye bir habelerlşme sistemi yok focusta Nasıl Yok, ayna altı hat var ama çalışmıyor beyninden açmadan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Ahmet İhsan Akşen yazdı: Nasıl Yok, ayna altı hat var ama çalışmıyor beyninden açmadan. ayak aydınlatma direkt bağlı ona yok , mesela CC de beyinden açılıyor lakin onda da eksik tesisat çıkıyor gibi... Yorum bağlantısı
Burak Kara 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Ahmet İhsan Akşen yazdı: Nasıl Yok, ayna altı hat var ama çalışmıyor beyninden açmadan. Ayak altı kabloların gem modulune gittiğini gördüm başka takıp çalıştıramayanlarda. Nasıl açılabilir biliyor musunuz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts