Murat Sahın 12 Nisan Paylaş 12 Nisan (düzenlendi) Ev 5. kat ve bina asansörsüz olunca şebeke suyu da fazla kireçli olduğu için 5 lt su taşımaktan yoruldum. Damacana ise güvenilir gelmiyor. Su arıtma cihazı alacağım. Bu konuda yorumu, önerisi olan var mı? Sumosu markayı çok övmüşler, bende ondan düşünüyorum. Nelere dikkat etmek gerekir? 12 Nisan tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Marka önemli değil kullanılan filtre ve mebran önemli ona dikkat edin. Ph filtreside olsun. 2 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan (düzenlendi) ben de çok anlamam ama atık su mevzusuna çok takığım. yarım litre pet şişe dolacak kadar su dolduruyorsunuz 2,5litre suyu boşa akıtıyor. Baya araştırdım atıksız arıtma cihazı buldum springwater marka hem de yerli üretim.. Bir süre takip ettim başka forumlarda yorumlarını vs okudum sonra flaş indirimle nerdeyse %30 ucuza düşünce aldım henüz 2-3 haftadır kullanıyorum. Şuanlık memnunum. ilk 4-5 gün suyun tadı pek iyi değildi zaten o süre boyunca da balkon yıkamaya çiçek sulamaya filan kullandık sonra bi bardak içtim baktım tadı oturmuş o şekilde kullanıyorum. incelemek isterseniz https://www.springwater.com.tr/urun/aqua-love-atik-su-uretmeyen-su-aritma-cihazi buyrun linki. yanında arıtıcı musluğu ve ilk kurulumu da ücretsiz. 12 Nisan tarihinde Eray Aksoylu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Eray, su arıtma cihazından geçerek süzülen suyun hepsini kullanamıyor muyuz. Yani bir bardak biz içiyoruz, iki bardakta boşa mı gidiyor. Doğru mu anladım? 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Ben arıtma kullanmıyorum. Müsait yere 19lt’lik pet damacana alıp stokluyorum. 10’ar adet şeklinde. Ama 5.kata asansörsüz olmaz tabi. arıtmanın artık suyu şebekeye bağlanmalı. Yoksa boşa israf. Şebeke basıncı kaçsa ondan bir tık fazlası uygundur gibi buzdağı 19lt pet adet 75 lira 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Murat Sahın yazdı: Ev 5. kat ve bina asansörsüz olunca şebeke suyu da fazla kireçli olduğu için 5 lt su taşımaktan yoruldum. Damacana ise güvenilir gelmiyor. Su arıtma cihazı alacağım. Bu konuda yorumu, önerisi olan var mı? Sumosu markayı çok övmüşler, bende ondan düşünüyorum. Nelere dikkat etmek gerekir? Biz aura Cebillon kullanıyoruz 10 yıldır ıt çok memnunuz. Piyasadaki en iyi ürünlerden biri kanaatimce. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Ben 3 yıldır hyundai kullanıyorum. Benle beraber 4 eve daha taktırdım. Herkes memnun. Aldığım firma filtre dönemlerini de takip ediyor. Dilersen yönlendiririm abi. Ne montajda ne filtre değişiminde elini sürmüyorsun hiç bir şeye Yorum bağlantısı
Deniz Kom 12 Nisan Paylaş 12 Nisan İbrahim Aslıoğlu yazdı: Eray, su arıtma cihazından geçerek süzülen suyun hepsini kullanamıyor muyuz. Yani bir bardak biz içiyoruz, iki bardakta boşa mı gidiyor. Doğru mu anladım? Su arıtma cihazları (özellikle pompasız olanlar) suyu arıtabilmek adına 3 katına kadar (suyun sertliğine göre) suyu atık olarak kullanırlar. Eğer dairenin girişine ya da cihazın girişine bir ön reçine filtre koyarsanız atık miktarını azaltırsınız. Evin girişine takarsanız cihazlarınızdaki kireçlenmeyi engellersiniz. Su arıtıcı ararken filtresi en yaygın modelleri ön plana çıkartmanızı öneririm. İş yerine alınan 2 bin dolarlık cihazların filtreleri çok pahalı ve az bulunur olduğundan aylardır değişmiyor. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Eray Aksoylu yazdı: ben de çok anlamam ama atık su mevzusuna çok takığım. yarım litre pet şişe dolacak kadar su dolduruyorsunuz 2,5litre suyu boşa akıtıyor. Baya araştırdım atıksız arıtma cihazı buldum springwater marka hem de yerli üretim.. Bir süre takip ettim başka forumlarda yorumlarını vs okudum sonra flaş indirimle nerdeyse %30 ucuza düşünce aldım henüz 2-3 haftadır kullanıyorum. Şuanlık memnunum. ilk 4-5 gün suyun tadı pek iyi değildi zaten o süre boyunca da balkon yıkamaya çiçek sulamaya filan kullandık sonra bi bardak içtim baktım tadı oturmuş o şekilde kullanıyorum. incelemek isterseniz https://www.springwater.com.tr/urun/aqua-love-atik-su-uretmeyen-su-aritma-cihazi buyrun linki. yanında arıtıcı musluğu ve ilk kurulumu da ücretsiz. Baktım lakin membran filtresi yok, zaten atık su membrandan oluşuyor diye biliyorum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Markadan ziyade en önemlisi mebran filtre, diğer bileşenler de önemli tabi. filmtec, lg gibi birçok mebran markaları var, mebranın sahtesi de çok, güvenilir bir arıtma işi yapan bulmak gerek.Takılan parçalar atık suyun miktarını etkiliyor, düzgün bir sistem 1lt temiz suya 1lt atık çıkarıyor. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Deniz Kom yazdı: Su arıtma cihazları (özellikle pompasız olanlar) suyu arıtabilmek adına 3 katına kadar (suyun sertliğine göre) suyu atık olarak kullanırlar. Eğer dairenin girişine ya da cihazın girişine bir ön reçine filtre koyarsanız atık miktarını azaltırsınız. Evin girişine takarsanız cihazlarınızdaki kireçlenmeyi engellersiniz. Su arıtıcı ararken filtresi en yaygın modelleri ön plana çıkartmanızı öneririm. İş yerine alınan 2 bin dolarlık cihazların filtreleri çok pahalı ve az bulunur olduğundan aylardır değişmiyor. Teşekkür ederim bilgilendirmen için. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Çok bilindik marka olmasına gerek yok orjinal LG mebran olsun gerisi de ce belgeli filtreler olsun yeterli olur.Ben her yıl bütün filtreleri kendim değiştiriyorum .5 senedir kullanıyorum sıkıntı yok ama her ne kadar üreticiler filtreler sayesinde vücut için gerekli mineral içeren alkalileri veriyoruz dese de maden suyunu evden eksik etmeyip arada içiyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ferhat Yavuz yazdı: Çok bilindik marka olmasına gerek yok orjinal LG mebran olsun gerisi de ce belgeli filtreler olsun yeterli olur.Ben her yıl bütün filtreleri kendim değiştiriyorum .5 senedir kullanıyorum sıkıntı yok ama her ne kadar üreticiler filtreler sayesinde vücut için gerekli mineral içeren alkalileri veriyoruz dese de maden suyunu evden eksik etmeyip arada içiyoruz. filtre değişim maliyeti nedir ? Lg fiyatları uygun geldi bana Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ali Gülmez yazdı: filtre değişim maliyeti nedir ? Lg fiyatları uygun geldi bana Geçen sene 2 takım almıştım 1 tane yedek 600 yada 700 lira vermiştim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts