Metin Akbal 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Satışı sonlandırılan Taliantlarınız değerinde alınır Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Hep merak ediyordum 1.6 milyon para verip kim duster alıyor diye demek almıyorlarmış🤣 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Ali Gök yazdı: Hep merak ediyordum 1.6 milyon para verip kim duster alıyor diye demek almıyorlarmış🤣 Şirketler. Bizde 10 tane var. Öyle yerlere girip çıkıyorlar ki buraya kimse kugayı ya da ne bileyim tiguanı sürmez. Yazık der. Olayı bu zaten. Atlanan kısım da bu. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: hanımlara aldık Tehlikeli sularda yüzüyorsun Tansuuuuu 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Reno hep yapıyor zaten. Sürekli model bitiriyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Nisan Yazar Paylaş 15 Nisan Tamer Topaç yazdı: Tehlikeli sularda yüzüyorsun Tansuuuuu Aynı zamanda sürüyorum da Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynı zamanda sürüyorum da Taliantı mı? 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Nisan Paylaş 16 Nisan duster dediğin 1 milyon altın da olacak 1600 e 2 ay öne nissan sattılar 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynı zamanda sürüyorum da Sürmek fiili çok çeşitli alanlarda kullanılabilir. Ayrıca Bknz. Sürmek, binmek, kullanmak, ata binmek, rodeo 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan İlkay Başaran yazdı: Taliantı mı? Onunla beraber Yorum bağlantısı
Recommended Posts