Muhammed Türkmen 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Selamlar, c-max alma arefesindeyim.2010 model. Araca gittim baktım aslında modeline göre iyi gibi ancak içinde konsol tarafında ki kısım canımı sıktı. Bazı c-max ilanlarında da aynı şekilde bazılarında ise yok. Acaba bu sorun ciddi bir sorun mu, yoksa düzelttirebilir bir şey mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Kronik bir sorun maalesef. Tekrar kaplanmasına kadar gider. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Sani Gerşon yazdı: Kronik bir sorun maalesef. Tekrar kaplanmasına kadar gider. Bu yüzden araçtan vazgeçmek ya da geçmemek gibi bir durum söz konusu olabilir mi sizce de ? Yani bu yüzden alır mısınız ya da almaz mısınız Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Kozmetik hariç bi kusur oluşturmamakta. Tercih meselesi. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Sani Gerşon yazdı: Kozmetik hariç bi kusur oluşturmamakta. Tercih meselesi. siz olsanız? Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Cmax araçların ekseriyetinde görülen bir durum. Airbag torpido tamiri yapan yerlere giderek tamiri oluyormu diye sorun isterseniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Bunu kendi yapanda oluyor. El beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz. Kabarmanin altındaki yapiskanlar zamanla kuruyor ve böyle bir görünüm oluşuyor. Ust çerçeve sökülüp kabaran kısmın altına yapıştırıcı sürülüp alt kısma tutturulacak. Çoğu cmaxte kronik maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Nisan Paylaş 12 Nisan keşke her kronik sorun böyle basit olsa. oranın ilacı bally... ince bir işçilikle gayet güzel onarılır belli bile olmaz. seçimi etkileyecek bi sorun değil bence. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Mdf gibi ıslanıp şişen bir yapı değil.. Yapışkanı bırakıyor diye düşünüyorum.. Bastırınca düzeliyorsa, tamir edilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Yanlış hatırlamıyorsam forumdan birisi tamirini yapmıştı. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 Nisan Paylaş 12 Nisan (düzenlendi) Basit bir işlem. Eli tornavida tutan 2 Kişi ile çözülebilecek bir işlem. Videoyu izleyin,kabaran kısmın altındaki çıtaya tekrar yapıştırılması yeterli. Araç içinize sindiyse sadece bunun için vazgeçmeyin bence. Sol taraf sağlam, sağ taraf ayrılmış, yapışması gereken çıta sağda görünüyor. 12 Nisan tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Muhammed Türkmen yazdı: ancak içinde konsol tarafında ki kısım canımı sıktı. hava filtresi ne marka kulanmışlar bakımlarda? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Muhammed Türkmen yazdı: siz olsanız? Onarımı ile ilgilenecek vaktim varsa alırım tabi. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: hava filtresi ne marka kulanmışlar bakımlarda? O şekilde detaylı sormadım hocam. 12-13 yıldır tek kişi kullanmış. Değişen yok, bir kaç parça sağ tarafta boya var. Ama tabi yaşı gereği bazı sorunlar var. kapıların ayarlanması vs gibi. babam zaten görür görmez fark etti. Ekspere motor ve kaput için sokmayı planlıyorum ama yine de bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts