İçeriğe Yönlendir

Corsa F 2025 Geri Görüş Kamerası Hakkında

Deniz Kom

Recommended Posts

Deniz Kom

Merhaba arkadaşlar,

Bu sene de ev alamayınca bari arabalardan birini yükseltelim, yatırımımızı o şekilde korumaya çalışalım dedik ve hanımın Picanto'yu AMT şanzımanın konforsuzluğu ve 67 bg'nin bana zulüm gibi gelmesi nedeniyle geçen ay takasa verip bayiden sıfır bir Corsa 2025 aldık. Picanto'yu bırakıp Corsa ile döndüğümüz gün işte budur dedim. Ancak çözemediğim bir durum var. Araç geri viteste iken açılan geri görüş kamerasında hiçbir ayar yapılamıyor. İnternette gördüğüm videolarda direksiyonun hareketi ile birlikte kameranın markörleri de hareket ediyor ancak bizim araçta bu durum gerçekleşmiyor. Herhangi bir ayar da bulamadım. Bu yüzden daha ilk gün aracı park ederken kolona çakıyordum arabayı (meğer insan kamera konforuna hemen alışıyormuş, eski koca popolu megane 3 aracımda aynaları kullanarak iğne deliğinden sokardım geri park yaparken :D ) .

Araç Corsa GS paket, üzerinde güvenlik paketi ilavesi de mevcut. Bizim yaşadığımız şey paket kısıtlaması mı yoksa yazılımsal hata mı? Corsa F kullanan birkaç arkadaşım var ama hepsinde ultimate paket mevcut. Ultimate pakette 180 derece kamera mevcut. Bizimkinde 135 derece. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yıldan yıla değişiyor olabilir. Benim aracımın 2023 modelinde tam ekran geri görüş ve klavuz ve dinamik çizgiler var, bende yarım ekran görünüyor klavuz çizgiler var ama dinamik çizgiler yok.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Muhtemelen kılavuz çizgileri dinamik değil, bazı araba modellerinde bunu yapıyorlar; bana göre ağır küfür sebebi.

Cahilce kişisel tahminim; direksiyonun ve/ya tekerleklerin açısına göre kılavuz çizgilerine basit bir eğim verilir. Elbette sabit kılavuz çizgisi koymak daha kolay ama dinamiğini yapmak da atla deve değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom
Gökhan Tuna yazdı:

Muhtemelen kılavuz çizgileri dinamik değil, bazı araba modellerinde bunu yapıyorlar; bana göre ağır küfür sebebi.

Cahilce kişisel tahminim; direksiyonun ve/ya tekerleklerin açısına göre kılavuz çizgilerine basit bir eğim verilir. Elbette sabit kılavuz çizgisi koymak daha kolay ama dinamiğini yapmak da atla deve değil.

Dışarıda takılanlarda dahi bu zımbırtı özelliği varken bunda çıkartmış olmalarına ciddi küfür ediyorum :)

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

2021 model elegance kullanmıştım onun böyleydi. Edition elegance ultimate diye gidiyordu

20220524_154256.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...