Kadir Öztürk08 13 Nisan Paylaş 13 Nisan 1.6Multijet urban veya lounge manuel şanzıman 2016-2020 vs 1.5dCi 2015 icon paket manuel şanzıman Fluence. Bu iki araç arasında kaldım. Fiyat bandım 600-700 arası üstü çıkmaz. Egea kanım daha çok ısınsa da çok laf eden olduğu için almaktan çekiniyorum Fluence hakkında kötü yorum hiç duymadım. Fluence de niye ısınamadım derseniz iç donanımında plastikler vs çok ses yapıyor bunlar beni iten şeyler ve donanımsal olarak Egea daha yeni ve çok özellik sunuyor. Başka araç önerecek varsa önerebilir ama standartlarım zaten bu araçlara göre ona göre önerebilirsiniz sorunsuz olup hantal olmaması çok önemli. Yorum bağlantısı
Çözüm Deniz Kom 13 Nisan Çözüm Paylaş 13 Nisan Asla tartışmam, Fluence der ve çıkarım. 1.5 dci'nin verdiği zevk çok başka. Yorum bağlantısı
Kadir Öztürk08 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Teşekkür ederim yorumunuz için fakat egea hakkında gördükleriniz varsa paylaşabilir misiniz neden fluence mesela sadece motor farkından mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Nisan Paylaş 13 Nisan 1.6 mjet egea performans olarak fluencenin üzerinden atlar. Hacim, bagaj ve yakıt konusunda fluence baya bir önde olur. Makyajlı yüz fluence görünüşü de güzel. Ben sanırım fluence seçerdim. Ön yürüyen sesi egeada daha az duyuluyordu en azından benim kullandıklarımda. Fluence yol tutmaz falan diyorlar ama radarın şirketten olduğu acil zamanlarda birçok arabayı yeter gitsin ölsün bu dedirtip bıraktırmışlışımız var. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 Nisan Paylaş 13 Nisan iç hacim konfor gibi nedenlerle kesinlikle fluence Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Tip olarak Egea daha güzel geliyor bana ve daha yeni. Zevke kalmış bence tercih. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 Nisan Paylaş 13 Nisan 1,6 Multijet Doblo kullanıyorum performansı Dci motordan daha iyi 1,3 Multijet 1,5 Dci daha az yakıyor ama ben Performansını beğenmiyorum.Dci bana daha optimum geliyor yakıt tüketimide sakin kullanımda oldukça başarılı.Ayrıca Multijet şu DPF işi sıkıntı tekrarı fazla.Dci motorda DPF sıkıntısı yok. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Egea 1.4 fire benzinli motor ile ilgili yağ eksiltme gibi olumsuz yorumlar duydum ama 1.6 Multijet ile ilgili duymadım şahsen. Manuel olduktan sonra ben egea tercih ederdim. Baktığınız araçlardan Kilometresi, donanımı ve boya değişen durumu, bakımlı olması açısından hangisi daha iyiyse onu tercih edin bence. Dizelde turbo enjektör vb açısından bakım benzinliye göre önem arzediyor. Egea filo, kiralık araç olarak daha fazla kullanılan bir araç. Bu nedenle nasıl kullanıldığı önemli. Mümkünse renk olarak beyaz tercih etmeyin çünkü genelde filo araçları beyazdı. Eski sahipleri iyi sorgulanarak şahıs kullanımı araçlar tercih edilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Nisan Paylaş 13 Nisan 2014 Fluance 1.5 dci rahmetli kayınpederden kaldı geçen satalım diyorlardı 3 aydır kullanılmıyor en dolu paket 110 bin de düşünürseniz sorayım Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Yeni yenidir hele ki ikisi muadil araçlar sayılırken ben olsam alabildiğimin en modeli yüksek kmsi düşük olanını alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Nisan Paylaş 13 Nisan (düzenlendi) Egea 1.6 dizeli şirkette 2 tane var. Fludan daha oturaklı fakat bakımı daha pahalı ve daha çok arıza açıyor fludan. Egealar 130 ve 140 küsürlerde kmleri. Bence reno bakın 13 Nisan tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ben Egea tercih ederdim, görüntüsü bana göre daha güzel, motoru kendini ispatlamış ve halen daha üretimi devam eden bir araç. Fluence artık rafa kaldırıldı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts