Muhammed Türkmen 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Selamlar, Yarın araç alacağım. Almadan öcne özellikle motor tarafında ekspere sokmak istiyorum. Aracım Ford C-Max. Avrupa yakası kısmında önerdiğiniz iyi bir otorapor ya da farklı bir eksper firması var mı ? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Pilot Garage'da tam ekspertiz yaptırmıştım. Her şeyine baktılar aracın. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Bir tanıdığın aldığı araçta alım sonrası motorda sorun çıktı, Pilot Garage masrafın yarısını ödedi. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Pilot garage daha mı iyi yani Otorapor’dan. Yani gerçekten motor kısmında bilgisi olan bir yer arıyorum Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Avrupa yakasında meşhur Tarcanlar oto ekspertiz şubeleri var. Hangisi yakınsa gidebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 15 Nisan Yazar Paylaş 15 Nisan Erdoğan Temur yazdı: Avrupa yakasında meşhur Tarcanlar oto ekspertiz şubeleri var. Hangisi yakınsa gidebilirsiniz. Yeşiloto ekspertiz baya iyi yorumları var. İkitelli’de. Bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Muhammed Türkmen yazdı: Yeşiloto ekspertiz baya iyi yorumları var. İkitelli’de. Bilginiz var mı? sattığım 308 aracıma onlar bakmıştı.. Hocam Ümran ve yamanlar da iyidir.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts