İçeriğe Yönlendir

2008 TDCI Fiesta PVC Valfindeki Yüksek Basınç

Ali Buldaş

Recommended Posts

Ali Buldaş

Merhaba hayırlı akşamlar Abilerim kardeşlerim. Külbüratör havalandırmada pvc valfindr bu kadar fazla basınç olmaması lazım sadece buhar atması lazım değilmi?

Bunu tıkayınca yağ cubuğunu bile atıyor geriye yağ fışkırıyor. Acaba contada problemmi var basınçmı veriyor kulburatore.

3-4 saat bekleyince mavi duman problemim asla kesilmedi. Bununla alakalı bi durummu?

Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Buldaş yazdı:

yağ cubuğunu bile atıyor geriye yağ fışkırıyor.

çok , yapmamalı böyle bir şey

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Buldaş
Çağlar Bayur yazdı:

çok , yapmamalı böyle bir şey

Abi elimle tutamayacağım kadar fazla basıyor en son yağ çubuğu atıp lyağ fokurduyor. Ustalara o kadar yalvardım kapağı açalım diye. Gene enjektör revize ettirdiler 3 çüncü defa enjektöre girdik gene duzelmedi. Toplam 40 binim gittim enjektor revizyon meme degisimine

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Basınç/vakum? Hangisi oluyor? Üst havalandırma ise vakum oluşması gerek. Yani hortumla hava filtre kazanına giden kısım mı orası?

Yorum bağlantısı
Ali Buldaş
Ömer Sarıgül yazdı:

Basınç/vakum? Hangisi oluyor? Üst havalandırma ise vakum oluşması gerek. Yani hortumla hava filtre kazanına giden kısım mı orası?

Evet hortumla hava kazanına giden yer burası yağ buharını tahliye eden yer

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Orası temiz hava girişi olmalı. Parmağınızı içine mi çekiyor yoksa dışarı mı itiyor. Basınç mı var vakumlama mı var anlayamadım. Orada parmağı içeri çeken vakumlama oluşması gerekir 

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Videoda ben vakum sesi duyuyorum tamamen normal çalışıyor sistem. Karter havalandırma sistemi rölantide oradan sürekli temiz hava çeker.

Ali Buldaş yazdı:

Merhaba hayırlı akşamlar Abilerim kardeşlerim. Külbüratör havalandırmada pvc valfindr bu kadar fazla basınç olmaması lazım sadece buhar atması lazım değilmi?

Bunu tıkayınca yağ cubuğunu bile atıyor geriye yağ fışkırıyor. Acaba contada problemmi var basınçmı veriyor kulburatore.

3-4 saat bekleyince mavi duman problemim asla kesilmedi. Bununla alakalı bi durummu?

Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Ömer Günçü
Selamı Yıldırım yazdı:

Çözen oldumu bu arızayı 

Süleyman Can yazdı:

Basinca atildigi icin yigiliyor zaten. Asil sorun cekince degil pedala basinca. Vaktiniz var ise yetkili servise götürüp obd cihazına baglatin. Orijinal ekipmanla hata kodu okutulsun. Sensör yapıyor ama pedal mi oksijen mi başka bir şey mi anlamadım. Gelişmeleri paylaşırsanız seviniriz.

Ali Buldaş yazdı:

Abi elimle tutamayacağım kadar fazla basıyor en son yağ çubuğu atıp lyağ fokurduyor. Ustalara o kadar yalvardım kapağı açalım diye. Gene enjektör revize ettirdiler 3 çüncü defa enjektöre girdik gene duzelmedi. Toplam 40 binim gittim enjektor revizyon meme degisimine

ustaların allah belasını versin bana sıfır enjektör parası kadar iki üç kere revizyona harcattılar. hepsi de aynı gazeli okuyor “enjektörü her usta yapamaz önceki ustan kötüymüş yapamamış”

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Buldaş
Ömer Günçü yazdı:

ustaların allah belasını versin bana sıfır enjektör parası kadar iki üç kere revizyona harcattılar. hepsi de aynı gazeli okuyor “enjektörü her usta yapamaz önceki ustan kötüymüş yapamamış”

Kesinlikle bende 3 defa yaptırdım hiç bir degisiklik olmadı 40 bine yakın param gitti boşa hiç birşey yok elimde. Siyah duman hala aynı devam kendim biseyler araştırıp cozmeye calsyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...