İçeriğe Yönlendir

B-Max P0420 Arıza Kodu

Mert inal

Recommended Posts

Mert inal

Arkadaşlar iyi günler bu arıza kodunu alıyorum motor arıza ışığı yanıyor söndürsemde yüne geri yanıyor 1.0eb sensörleri temizlettim ne yapmam lazım bilgisi olan varmı

IMG_5312.png

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ikinci sensör verisine göre ya katalitik konvertör bozulmuş, kırık yada arada bir delik var gaz dışarı kaçıyor (yada katalitik konvertör çalınmış, yok yani?!). 

motorun çekişi nasıl? alt devirlerde sorun yoktur ama üst devirlerde hantaldır kırık yada tıkalı ise. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

adı üstünde arıza alıglayınca yanan bir lamba bu, silince arıza gitmez, arıza giderilince lamba söner. katalitik kon. ömrünü tamamlamış diyor bu kod, birkaç canlı veri daha okunur teyit edilir ve değiştirilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert inal
Doğan Arşiray yazdı:

ikinci sensör verisine göre ya katalitik konvertör bozulmuş, kırık yada arada bir delik var gaz dışarı kaçıyor (yada katalitik konvertör çalınmış, yok yani?!). 

motorun çekişi nasıl? alt devirlerde sorun yoktur ama üst devirlerde hantaldır kırık yada tıkalı ise. 

Çekişinde bir sıkıntı düşüklğk yok yada yakıtımda bi fazlalık yok uzun yolda kendi kendine kapandı şehir içi bikaç gün sonra yandı kablolarda bi sıkıntı varmı yokmu bilmiyorum ama temizlettik

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...