Özgür ÇETİNKAYA 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Yüzde 0,03 indirim yapılmış. Resmen insan aklı ile dalga geçiliyor. İnsan %0 indirim oranını kaldırır 2 16 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Nisan Paylaş 15 Nisan 9 tl indirim... vay canına. bu arada ufff tam bizim uşağın uşağına almalık. uşak ta oturuyorlar anasıyla. 6 yaşına bastı bisiklet istiyordu babasından. şöyle ucuz yollu elektrikli birşey bakıyorduk bu iş görür herhalde...... e hani fırsat ilanı paylaşmıyorduk ? @Mehmet Ozyurek 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Doğan Arşiray yazdı: 9 tl indirim... vay canına. bu arada ufff tam bizim uşağın uşağına almalık. uşak ta oturuyorlar anasıyla. 6 yaşına bastı bisiklet istiyordu babasından. şöyle ucuz yollu elektrikli birşey bakıyorduk bu iş görür herhalde...... e hani fırsat ilanı paylaşmıyorduk ? @Mehmet Ozyurek tutamıyorsun kendini dimi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Bari beleş poşet moşet ver 9 tl nedir .... illa sövdürecekler Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan ürünü fırsat köşesinde yayınlanmasıda garip Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Fatih Keskin yazdı: tutamıyorsun kendini dimi kendini tutması için görevlendirdiği uşağı var. neden tutsun ki ? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Hukukun olduğu ülkede böyle bir ilan olsa diye düşündüm bir ara. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Hüseyin Sönmez yazdı: Hukukun olduğu ülkede böyle bir ilan olsa diye düşündüm bir ara. Demokratik Kongo Cumhuriyeti mi mesela? 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Kendi de %0 yazmış zaten aynı ürün HB’de 25.800 müş bu arada 3 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ordaki 9 TL.'yi zaten benim kredi kartı almıyor ki; Yorum bağlantısı
Recommended Posts