İçeriğe Yönlendir

800.000 TL Civarı Otomatik Araba Önerisi

Harun Kocaçalışkan

Recommended Posts

Harun Kocaçalışkan

Merhaba,

Eşim araba isteyip duruyor. Kenarda 400 bin tl nakit paramız var üstünü kredi kartına çekmek veya araç kredisiyle almak şeklinde olacak şekilde bir araç arayışımız var ancak ben pek bişey bulamadım.

Benim Kriterler;

- Ağır hasar kaydı olmasın

- Robotize şanzıman olmasın tam otomatik olsun veya çift kavrama

- PSA olmasın

Üst yönetim kademesinin Kriterler;

- Ford olmasın

- Tipi güzel olsun eski gibi görünmesin

- 150 bin km yi geçmesin

- Honda olmasın

- Opel olmasın

- Çok küçük olmasın (i10, picanto vs.)

- Şirket arabası gibi olmasın

Bankanın kriterler;

- 2015 altı olmasın

- Kasko değeri 800 bini geçmesin

Bunları girince kala kala elime şu arabalar kaldı;

2019-2020 model civarları;

Fiat Egea 1.6 mjet dct

Renault Clio 1.0

Hyundai i20 1.4

Kia Rio 1.4 

Mitsubishi SpaceStar 1.2 cvt

Eğer banka kredisi değil kredi kartıyla çekersek biraz da modeli düşürürsek yani 2015-2016 civarına o zaman daha fazla seçenek çıkıyor ancak bu sefer de düşük km li ve düzgün olanları yukarıdaki arabalarla aynı parayı istiyorlar. He bu arada illa 800 lük araba olmak zorunda değil 600 lük de olur güzelse :S ama yukarıdaki kriterleri sağlaması şart. 

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
(düzenlendi)

2017-2018 Micra ?

2016-2017 Yaris olabilir 

tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yaklaşık aynı özelliklerde bakıyorum. Bu paralara 3-4 parça boyalı, 1 değişenli düşük km'li, ya da yüksek km'li ama boyasızlar ya da geçmişi bilinmeyen araçlar çıkıyor.

i20 ve rio bu arada güzel araçlar lakin o paralara çok zor temizleri.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

Cok zor bir fiyat araligi. Kolay gelsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Robotize şanzıman kadar güzel vites kutusumu var. Patlayacak derdi yok. Biz çok memnunuz. 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
(düzenlendi)

1.6 mj DCT  500X 

tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Sani Gerşon yazdı:

Yaklaşık aynı özelliklerde bakıyorum. Bu paralara 3-4 parça boyalı, 1 değişenli düşük km'li, ya da yüksek km'li ama boyasızlar ya da geçmişi bilinmeyen araçlar çıkıyor.

i20 ve rio bu arada güzel araçlar lakin o paralara çok zor temizleri.

şaka gibi... 800 bin tl ye B segmenti düzgün araba yok ikinci elde.

o halde ben olsam eski model düzgün bir corolla dizel alırdım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tamer Topaç yazdı:

1.6 mj DCT  500X 

800bin'e bulursan haber etsene :)

Senin macera için haber etmedin?

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler
Ali Darbaz yazdı:

Robotize şanzıman kadar güzel vites kutusumu var. Patlayacak derdi yok. Biz çok memnunuz. 

25 bine baskı balata değiştirip aktüatör kömürlerini ve robot kolları bakımını yaptırıp devam edebiliyorsunuz benim i-shift gibi :)

Bu arada bende aynı aralıkta aynı kriterlerde araba bakıyorum fakat gerçekten çok sıkıntılı bir aralık  Bunlar arasından clio tercih ederdim sanırım.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mert Üçkaleler yazdı:

25 bine baskı balata değiştirip aktüatör kömürlerini ve robot kolları bakımını yaptırıp devam edebiliyorsunuz benim i-shift gibi :)

Bu arada bende aynı aralıkta aynı kriterlerde araba bakıyorum fakat gerçekten çok sıkıntılı bir aralık  Bunlar arasından clio tercih ederdim sanırım.

benim kide elektrikli 2 tane parça var. Debriyaja basan sach aktuatörün sıfırı 5500 tl idi geçen sene. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

mondeo al :D ford olmasın kriterini ele haha

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Dün açıklanan faiz kararının bize yansıması ne kadar sürecek

Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
Harun Kocaçalışkan yazdı:

- Ford olmasın

Çok Haklı.

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler
Ali Darbaz yazdı:

benim kide elektrikli 2 tane parça var. Debriyaja basan sach aktuatörün sıfırı 5500 tl idi geçen sene. 

Çok uygun fiyat hadi bu sene 10.000 TL olsun, benimkin de çıkması 25 bin o da bulursan :)  Sıfırı 2020 yılında 16.000 TL idi. Bugün 80-90 vardır sanırım. Hoş revizyonu yapılan bir parça . Sıfır alma gerektirecek kadar ne olabilir bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Sani Gerşon yazdı:

800bin'e bulursan haber etsene :)

Senin macera için haber etmedin?

Satıcı, sana attığım listedeki hepsini yaptırdı. Yağ gibi gidiyor araba. Aldık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Merhaba,

Eşim araba isteyip duruyor. Kenarda 400 bin tl nakit paramız var üstünü kredi kartına çekmek veya araç kredisiyle almak şeklinde olacak şekilde bir araç arayışımız var ancak ben pek bişey bulamadım.

Benim Kriterler;

- PSA olmasın

- Ford olmasın

- 150 bin km yi geçmesin

- Honda olmasın

- Opel olmasın

Bankanın kriterler;

- 2015 altı olmasın

Fiat Egea 1.6 mjet dct

Renault Clio 1.0

Hyundai i20 1.4

Kia Rio 1.4 

Eğer banka kredisi değil kredi kartıyla çekersek biraz da modeli düşürürsek yani 2015-2016 civarına o zaman daha fazla seçenek çıkıyor ancak bu sefer de düşük km li ve düzgün olanları yukarıdaki arabalarla aynı parayı istiyorlar. He bu arada illa 800 lük araba olmak zorunda değil 600 lük de olur güzelse :S ama yukarıdaki kriterleri sağlaması şart. 

elinde kalanlar kriterlere uymuyor galiba

- Şirket arabası gibi olmasın (aşağıdaki araçların hepsi şirketler tarafından çok tercih edilen araçlar)

Fiat Egea 1.6 mjet dct

Renault Clio 1.0

Hyundai i20 1.4

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gencay Bengli
(düzenlendi)

Merhaba,

Benim Kriterler;

- PSA olmasın

- Ford olmasın

- 150 bin km yi geçmesin

- Honda olmasın

- Opel olmasın

Bankanın kriterler;

- 2015 altı olmasın

Fiat Egea 1.6 mjet dct

Renault Clio 1.0

Hyundai i20 1.4

Kia Rio 1.4 

Baldızın Toyota yaris var. Satmakla satmamak arasında gidip geliyorlar. İsterseniz bir konuşabilirim.

2015 Km 70bin civarında sanırım. Toyota yaris 1.33 Cool Skypack Multidirve S benzin otomatik ( paketi bu şekilde aklımda kalmış) Muayeneye ben götürüyorum da :)

Sadece sağ arka kapı sacı değişti ya da boyandı. Tam emin değilim. Kamyon geri manevra yaparken çarpmış. ( yetkili serviste) Bununla ilgili foto ve servis faturası mevcut.

Araç özel serviste bakımları yapılıyor.

Rengi de değişik bir kırmızı ( tam cırtlak kırmızı da değil Bordo gibi sanki)

Cam tavanlı

Fiyat olarak hiç konuşmadık.

tarihinde Gencay Bengli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Her yere aynı arabayı yazıyor gibi olacağım ama Egea 1.6 e torq 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Varlığından haberin var mı bilmiyorum da :D kia soul olabilir, kriterleri karşılıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Hocam şu borçlanma konusunu açarmısınız. 400 bin tl nasıl bir hesaba geliyor merak ettim. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Dün açıklanan faiz kararının bize yansıması ne kadar sürecek

ne açııklsandı faiz artı mı dendi? bir dost tavsiyesi: aslında bi  çıtır düşürüldü.... yutubu azalt.

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Gencay Bengli yazdı:

Baldızın Toyota yaris var. Satmakla satmamak arasında gidip geliyorlar. İsterseniz bir konuşabilirim.

2015 Km 70bin civarında sanırım. Toyota yaris 1.33 Cool Skypack Multidirve S benzin otomatik ( paketi bu şekilde aklımda kalmış) Muayeneye ben götürüyorum da :)

Sadece sağ arka kapı sacı değişti ya da boyandı. Tam emin değilim. Kamyon geri manevra yaparken çarpmış. ( yetkili serviste) Bununla ilgili foto ve servis faturası mevcut.

Araç özel serviste bakımları yapılıyor.

Rengi de değişik bir kırmızı ( tam cırtlak kırmızı da değil Bordo gibi sanki)

Cam tavanlı

Fiyat olarak hiç konuşmadık.

Fiyat öğrenirsen olabilir :S 

Ali Darbaz yazdı:

Hocam şu borçlanma konusunu açarmısınız. 400 bin tl nasıl bir hesaba geliyor merak ettim. 

Bankalar 3.35 den kredi veriyor bazıları ama 10 yaşa kadar ya da kredi bitiminde araç 10 yaşında olacak en fazla gibi. 400 24 ay geri ödemeyle 600 küsür geri ödüyosun.

Galeriler de kredi kartına 12 taksit yapıyor %25 yıllık faizle. 400 ü 500 olarak ödüyorsun galiba. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Fiyat öğrenirsen olabilir :S 

Bankalar 3.35 den kredi veriyor bazıları ama 10 yaşa kadar ya da kredi bitiminde araç 10 yaşında olacak en fazla gibi. 400 24 ay geri ödemeyle 600 küsür geri ödüyosun.

Galeriler de kredi kartına 12 taksit yapıyor %25 yıllık faizle. 400 ü 500 olarak ödüyorsun galiba. 

ANladım hocam, ayda 40 bin kredi kartı ödeyebilirsek 400 bin krediye girilir aslında. Düşünmek lazım.  Benim arabayı 540 etse , 400 de üzeri kredi çekilirse 940 bin tl araba alabilirim şu ana ozaman.  Hazirana ayı arabayı alsak, 6 ay sonra maaş zamlarıda olursa sadece 6 ay çileli olur. Mantıklı abi. 

Ben bu arabayı alabilirim ozaman mesela . 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-fiat-k.kartina-12-taksit-veya-tamamina-kredi-imkani-20kdv-ile-hybrid-1207938412/detay

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Toyota Corolla 1.4 D-4D Touch Otomatik kriterleri karşılıyor gibi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...