Harun Kocaçalışkan 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Merhaba, Eşim araba isteyip duruyor. Kenarda 400 bin tl nakit paramız var üstünü kredi kartına çekmek veya araç kredisiyle almak şeklinde olacak şekilde bir araç arayışımız var ancak ben pek bişey bulamadım. Benim Kriterler; - Ağır hasar kaydı olmasın - Robotize şanzıman olmasın tam otomatik olsun veya çift kavrama - PSA olmasın Üst yönetim kademesinin Kriterler; - Ford olmasın - Tipi güzel olsun eski gibi görünmesin - 150 bin km yi geçmesin - Honda olmasın - Opel olmasın - Çok küçük olmasın (i10, picanto vs.) - Şirket arabası gibi olmasın Bankanın kriterler; - 2015 altı olmasın - Kasko değeri 800 bini geçmesin Bunları girince kala kala elime şu arabalar kaldı; 2019-2020 model civarları; Fiat Egea 1.6 mjet dct Renault Clio 1.0 Hyundai i20 1.4 Kia Rio 1.4 Mitsubishi SpaceStar 1.2 cvt Eğer banka kredisi değil kredi kartıyla çekersek biraz da modeli düşürürsek yani 2015-2016 civarına o zaman daha fazla seçenek çıkıyor ancak bu sefer de düşük km li ve düzgün olanları yukarıdaki arabalarla aynı parayı istiyorlar. He bu arada illa 800 lük araba olmak zorunda değil 600 lük de olur güzelse :S ama yukarıdaki kriterleri sağlaması şart. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Nisan Paylaş 18 Nisan (düzenlendi) 2017-2018 Micra ? 2016-2017 Yaris olabilir 18 Nisan tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Yaklaşık aynı özelliklerde bakıyorum. Bu paralara 3-4 parça boyalı, 1 değişenli düşük km'li, ya da yüksek km'li ama boyasızlar ya da geçmişi bilinmeyen araçlar çıkıyor. i20 ve rio bu arada güzel araçlar lakin o paralara çok zor temizleri. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Robotize şanzıman kadar güzel vites kutusumu var. Patlayacak derdi yok. Biz çok memnunuz. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Nisan Paylaş 18 Nisan (düzenlendi) 1.6 mj DCT 500X 18 Nisan tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Sani Gerşon yazdı: Yaklaşık aynı özelliklerde bakıyorum. Bu paralara 3-4 parça boyalı, 1 değişenli düşük km'li, ya da yüksek km'li ama boyasızlar ya da geçmişi bilinmeyen araçlar çıkıyor. i20 ve rio bu arada güzel araçlar lakin o paralara çok zor temizleri. şaka gibi... 800 bin tl ye B segmenti düzgün araba yok ikinci elde. o halde ben olsam eski model düzgün bir corolla dizel alırdım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Tamer Topaç yazdı: 1.6 mj DCT 500X 800bin'e bulursan haber etsene Senin macera için haber etmedin? Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ali Darbaz yazdı: Robotize şanzıman kadar güzel vites kutusumu var. Patlayacak derdi yok. Biz çok memnunuz. 25 bine baskı balata değiştirip aktüatör kömürlerini ve robot kolları bakımını yaptırıp devam edebiliyorsunuz benim i-shift gibi Bu arada bende aynı aralıkta aynı kriterlerde araba bakıyorum fakat gerçekten çok sıkıntılı bir aralık Bunlar arasından clio tercih ederdim sanırım. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 Nisan Paylaş 18 Nisan (düzenlendi) https://shbd.io/s/lv8o8qyI https://shbd.io/s/o17m6lcF 18 Nisan tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mert Üçkaleler yazdı: 25 bine baskı balata değiştirip aktüatör kömürlerini ve robot kolları bakımını yaptırıp devam edebiliyorsunuz benim i-shift gibi Bu arada bende aynı aralıkta aynı kriterlerde araba bakıyorum fakat gerçekten çok sıkıntılı bir aralık Bunlar arasından clio tercih ederdim sanırım. benim kide elektrikli 2 tane parça var. Debriyaja basan sach aktuatörün sıfırı 5500 tl idi geçen sene. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Dün açıklanan faiz kararının bize yansıması ne kadar sürecek Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Harun Kocaçalışkan yazdı: Üst yönetim kademesinin Kriterler; - Ford olmasın Çok Haklı. Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ali Darbaz yazdı: benim kide elektrikli 2 tane parça var. Debriyaja basan sach aktuatörün sıfırı 5500 tl idi geçen sene. Çok uygun fiyat hadi bu sene 10.000 TL olsun, benimkin de çıkması 25 bin o da bulursan Sıfırı 2020 yılında 16.000 TL idi. Bugün 80-90 vardır sanırım. Hoş revizyonu yapılan bir parça . Sıfır alma gerektirecek kadar ne olabilir bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Sani Gerşon yazdı: 800bin'e bulursan haber etsene Senin macera için haber etmedin? Satıcı, sana attığım listedeki hepsini yaptırdı. Yağ gibi gidiyor araba. Aldık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Harun Kocaçalışkan yazdı: Merhaba, Eşim araba isteyip duruyor. Kenarda 400 bin tl nakit paramız var üstünü kredi kartına çekmek veya araç kredisiyle almak şeklinde olacak şekilde bir araç arayışımız var ancak ben pek bişey bulamadım. Benim Kriterler; - Ağır hasar kaydı olmasın - Robotize şanzıman olmasın tam otomatik olsun veya çift kavrama - PSA olmasın Üst yönetim kademesinin Kriterler; - Ford olmasın - Tipi güzel olsun eski gibi görünmesin - 150 bin km yi geçmesin - Honda olmasın - Opel olmasın - Çok küçük olmasın (i10, picanto vs.) - Şirket arabası gibi olmasın Bankanın kriterler; - 2015 altı olmasın - Kasko değeri 800 bini geçmesin Bunları girince kala kala elime şu arabalar kaldı; 2019-2020 model civarları; Fiat Egea 1.6 mjet dct Renault Clio 1.0 Hyundai i20 1.4 Kia Rio 1.4 Mitsubishi SpaceStar 1.2 cvt Eğer banka kredisi değil kredi kartıyla çekersek biraz da modeli düşürürsek yani 2015-2016 civarına o zaman daha fazla seçenek çıkıyor ancak bu sefer de düşük km li ve düzgün olanları yukarıdaki arabalarla aynı parayı istiyorlar. He bu arada illa 800 lük araba olmak zorunda değil 600 lük de olur güzelse :S ama yukarıdaki kriterleri sağlaması şart. elinde kalanlar kriterlere uymuyor galiba - Şirket arabası gibi olmasın (aşağıdaki araçların hepsi şirketler tarafından çok tercih edilen araçlar) Fiat Egea 1.6 mjet dct Renault Clio 1.0 Hyundai i20 1.4 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 18 Nisan Paylaş 18 Nisan (düzenlendi) Harun Kocaçalışkan yazdı: Merhaba, Eşim araba isteyip duruyor. Kenarda 400 bin tl nakit paramız var üstünü kredi kartına çekmek veya araç kredisiyle almak şeklinde olacak şekilde bir araç arayışımız var ancak ben pek bişey bulamadım. Benim Kriterler; - Ağır hasar kaydı olmasın - Robotize şanzıman olmasın tam otomatik olsun veya çift kavrama - PSA olmasın Üst yönetim kademesinin Kriterler; - Ford olmasın - Tipi güzel olsun eski gibi görünmesin - 150 bin km yi geçmesin - Honda olmasın - Opel olmasın - Çok küçük olmasın (i10, picanto vs.) - Şirket arabası gibi olmasın Bankanın kriterler; - 2015 altı olmasın - Kasko değeri 800 bini geçmesin Bunları girince kala kala elime şu arabalar kaldı; 2019-2020 model civarları; Fiat Egea 1.6 mjet dct Renault Clio 1.0 Hyundai i20 1.4 Kia Rio 1.4 Mitsubishi SpaceStar 1.2 cvt Eğer banka kredisi değil kredi kartıyla çekersek biraz da modeli düşürürsek yani 2015-2016 civarına o zaman daha fazla seçenek çıkıyor ancak bu sefer de düşük km li ve düzgün olanları yukarıdaki arabalarla aynı parayı istiyorlar. He bu arada illa 800 lük araba olmak zorunda değil 600 lük de olur güzelse :S ama yukarıdaki kriterleri sağlaması şart. Baldızın Toyota yaris var. Satmakla satmamak arasında gidip geliyorlar. İsterseniz bir konuşabilirim. 2015 Km 70bin civarında sanırım. Toyota yaris 1.33 Cool Skypack Multidirve S benzin otomatik ( paketi bu şekilde aklımda kalmış) Muayeneye ben götürüyorum da Sadece sağ arka kapı sacı değişti ya da boyandı. Tam emin değilim. Kamyon geri manevra yaparken çarpmış. ( yetkili serviste) Bununla ilgili foto ve servis faturası mevcut. Araç özel serviste bakımları yapılıyor. Rengi de değişik bir kırmızı ( tam cırtlak kırmızı da değil Bordo gibi sanki) Cam tavanlı Fiyat olarak hiç konuşmadık. 18 Nisan tarihinde Gencay Bengli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Her yere aynı arabayı yazıyor gibi olacağım ama Egea 1.6 e torq 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Varlığından haberin var mı bilmiyorum da kia soul olabilir, kriterleri karşılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Hocam şu borçlanma konusunu açarmısınız. 400 bin tl nasıl bir hesaba geliyor merak ettim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ali Darbaz yazdı: Dün açıklanan faiz kararının bize yansıması ne kadar sürecek ne açııklsandı faiz artı mı dendi? bir dost tavsiyesi: aslında bi çıtır düşürüldü.... yutubu azalt. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan Gencay Bengli yazdı: Baldızın Toyota yaris var. Satmakla satmamak arasında gidip geliyorlar. İsterseniz bir konuşabilirim. 2015 Km 70bin civarında sanırım. Toyota yaris 1.33 Cool Skypack Multidirve S benzin otomatik ( paketi bu şekilde aklımda kalmış) Muayeneye ben götürüyorum da Sadece sağ arka kapı sacı değişti ya da boyandı. Tam emin değilim. Kamyon geri manevra yaparken çarpmış. ( yetkili serviste) Bununla ilgili foto ve servis faturası mevcut. Araç özel serviste bakımları yapılıyor. Rengi de değişik bir kırmızı ( tam cırtlak kırmızı da değil Bordo gibi sanki) Cam tavanlı Fiyat olarak hiç konuşmadık. Fiyat öğrenirsen olabilir :S Ali Darbaz yazdı: Hocam şu borçlanma konusunu açarmısınız. 400 bin tl nasıl bir hesaba geliyor merak ettim. Bankalar 3.35 den kredi veriyor bazıları ama 10 yaşa kadar ya da kredi bitiminde araç 10 yaşında olacak en fazla gibi. 400 24 ay geri ödemeyle 600 küsür geri ödüyosun. Galeriler de kredi kartına 12 taksit yapıyor %25 yıllık faizle. 400 ü 500 olarak ödüyorsun galiba. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan (düzenlendi) Harun Kocaçalışkan yazdı: Fiyat öğrenirsen olabilir :S Bankalar 3.35 den kredi veriyor bazıları ama 10 yaşa kadar ya da kredi bitiminde araç 10 yaşında olacak en fazla gibi. 400 24 ay geri ödemeyle 600 küsür geri ödüyosun. Galeriler de kredi kartına 12 taksit yapıyor %25 yıllık faizle. 400 ü 500 olarak ödüyorsun galiba. ANladım hocam, ayda 40 bin kredi kartı ödeyebilirsek 400 bin krediye girilir aslında. Düşünmek lazım. Benim arabayı 540 etse , 400 de üzeri kredi çekilirse 940 bin tl araba alabilirim şu ana ozaman. Hazirana ayı arabayı alsak, 6 ay sonra maaş zamlarıda olursa sadece 6 ay çileli olur. Mantıklı abi. Ben bu arabayı alabilirim ozaman mesela . https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-fiat-k.kartina-12-taksit-veya-tamamina-kredi-imkani-20kdv-ile-hybrid-1207938412/detay 18 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Toyota Corolla 1.4 D-4D Touch Otomatik kriterleri karşılıyor gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts