Mertol Kip 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Bir rivayete göre seneye Peugeot 3008 SLX-AK lar çıkacakmış. 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Çağlar Bayur yazdı: lpg li mi Fabrikasyon hemde. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan Paylaş 19 Nisan yüksek göğüs olsun tadından yünmez, bi de aciko takarız 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Sermet Gündoğdu yazdı: Abe demi Abi abe ama hangi abe... 5014 tabiki ister 10 kanal frekans ayarı, ister sade anfi gibi kullanbilme özelliği. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mertol Kip yazdı: Bir rivayete göre seneye Peugeot 3008 SLX-AK lar çıkacakmış. benim okuduklarıma göre hindistan için tasarlanan ucuz b suv’u türkiye ve orta doğuya pazarlamak için üretecekmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim okuduklarıma göre hindistan için tasarlanan ucuz b suv’u türkiye ve orta doğuya pazarlamak için üretecekmiş. Sen o yazdigimi ciddiye almis olamazsin. Olma yani. Hafif ticari disinda bir sey uretilmez bu ulkede. Hele hindistan pazari falan dusuncesi bile surreal. Milyar nufusu olan ulkede satmak icin burada araba uretilmez. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Şartlı onayın şartı bu diye okuduk bakalım yakında kokusu çıkar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce bunlar yine birleşmiş mi, bir şeyler olmuş ama anlamadım. geleceğe yönelik adımlar atıyorlar. bu arada stellantis satış rakamlarını artırırken kâr oranları inanılmaz azalttı. yatırıma karşılık gelmeyen rekor düşüş var. şu an sadece satalım da nasıl satarsak satalım modundalar. bence doğru yapıyorlar. piyasada ne kadar çok olursan o kadar hafızalarda kalırsın. ama şu arıza işlerini çözmeleri lazım. çok fazla şikayet var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Al bitane ABD Michigan üretimi Ep6 Gen3 motor . Arıza marıza vermez. 1.6 püretech alın 2008 yılından beri olgunlaşıyor. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: 2008 yılından beri olgunlaşıyor. içten yanmalı 2030 kalkıyor. biter mi olgunlaşması? 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: içten yanmalı 2030 kalkıyor. biter mi olgunlaşması? Alman yeşiller büyük batırdı. O iş hikaye. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunlar yine birleşmiş mi, bir şeyler olmuş ama anlamadım. geleceğe yönelik adımlar atıyorlar. TOFAŞ ı diyorsan zaten üçte biri (%37 idi galiba) KOÇ un diğer üçte biri Stellantis in. Eşit ortaklık yani. Yorum bağlantısı
Recommended Posts