Ali Cihangiroğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan (düzenlendi) Camda İşlem Merkezi yazıyor, ne işlemi bu arkidiş, Servet kur şu toryum reaktörünüde kurtar Vatanı be kardeş, hem böylece işinde kolaylaşır arabayı bozmazsın, takarsın arkaya bir hidrojen tüpü, bağla motora, aha sana sıfır atık sonsuz güç, bırak bu pil işini sen 20 Nisan tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Hayırlı olsun Servet abi. Sağlıklı günlerde, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 20 Nisan Paylaş 20 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Servet abi. Sağlıklı günlerde, güle güle kullan. Ab mi? Dede dede. Adam vampir, 1345 yaşında 1 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mertol Kip yazdı: Ab mi? Dede dede. Adam vampir, 1345 yaşında geceleri tabutta yatıyormuş diyorlar, yani duruma göre gündüz de olabilir tabi. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Mertol Kip yazdı: Ab mi? Dede dede. Adam vampir, 1345 yaşında Dinime küfredene bak İlkay Başaran yazdı: Dracola. Soğuk içiniz. Komik değil! 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan Paylaş 20 Nisan bujilerin performansı güzel mi? Begendin mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: bujilerin performansı güzel mi? Begendin mi? Hiç fark etmedi. Zaten anlamda veremiyorum. Aradaki mesafede yüksek voltaj her şekilde aynı güçte çakacak. Araç 140'a kadar çok istekli. Sonra nefesi kesiliyor. Bi efor testğne sokup bakacağım kaç kw güç var tekerde. Sanıyorum ki hava akışmetre iyi değil. Temizde olsa 120.k değişmi tqvsiye ediliyor. Bakıcam bi ara 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Atmosferik az yaksın diye yapılan alet. Akışmetre olabilir tabi ki. Elektriğe geçince bunları unutursun zaten. Çok şık araç. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Otm mi bilmiyorum ama baskı balata ne durumda acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Nisan Paylaş 20 Nisan İlkay Başaran yazdı: ne durumda acaba gerginmiş 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Hayırlı olsun Servet abi güle güle kullan inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Servet Aydın yazdı: Araç 140'a kadar çok istekli. Sonra nefesi kesiliyor lem napacktı ya daha... tdi ya alışmışsın Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Hayırlı olsun abi, Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Servet Aydın yazdı: Bana akıl değil para verin🍆 poz yeter, naapcan parayı 1 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: poz yeter, naapcan parayı Aradığı karavanı bulmuş keyfini yaşıyor 👍 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Nisan Paylaş 20 Nisan arabanı kapılarını küçük "electric temiz car 16 volt" vs yazında dükkanın havası artsın. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Güle güle kullan, çok iyi bi seçim. Kıymeti bilinmeyen arabalar serisinden. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan doyota yerine Mazdaya yükleneydiler keşke, yazık oldu markaya... Yorum bağlantısı
Recommended Posts