Ali Darbaz 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Merhaba Telefonumu ve iphonemi dışardan bağlayabileceğim, androit ve iphone detekli ekran tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Doğrudan androit tablet ekranın çokda işe yaramadığını kendi aracımda tecrube ettim. Bazı arabalarda android car play ve apple car play tecrubesi yaşadıktan sonra esas iş yapar teknolojinin bu olduğunu deneyimlerimle yaşaryarak öğrendim. Bazı modeller var ama forum tecrube eden hız ve ergonomi konusunda desteklerinizi rica ederim. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 22 Nisan Paylaş 22 Nisan böyle birşey mi arıyorsun? https://www.amazon.com.tr/Ottocast-Taşınabilir-CarPlay-Kameralı-Multimedya/dp/B0CBR9D1TL Yorum bağlantısı
Deniz Kom 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Carvocal ekranlar şu sıralar revaçta. Araç değiştirmeden önce bakıyordum. 8GB ve üzeri RAM'li çoğu ekran akıcı olarak çalışıyor ve bağlantıda sorun çıkartmıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Erdoğan Temur yazdı: böyle birşey mi arıyorsun? https://www.amazon.com.tr/Ottocast-Taşınabilir-CarPlay-Kameralı-Multimedya/dp/B0CBR9D1TL Bu güzelmiş. daha cazip ama kullanıcı deneyimi olan bir ürün bakıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan (düzenlendi) Mesela bu nasıl. TSYOİ KAZE https://www.a101.com.tr/kapida/ev-yasam/oto-carplay-multimedia_p-26052019 Deniz Kom yazdı: Carvocal ekranlar şu sıralar revaçta. Araç değiştirmeden önce bakıyordum. 8GB ve üzeri RAM'li çoğu ekran akıcı olarak çalışıyor ve bağlantıda sorun çıkartmıyor. Onlard aradığım ürünler bulunmuyormuş. 22 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Cruze orjinalliği bozulmadan tam işaretli yere koycaz. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Ben kullanıcı deneyimini genelde ürünü alanların yorumlarına bakarak çıkarıyorum. Yani alacağım ürünü internet sitelerindeki yorumları genelde belli ediyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Ali Darbaz yazdı: Bu güzelmiş. daha cazip ama kullanıcı deneyimi olan bir ürün bakıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Bende var tavsiye ederim Geri görüş de var. Tiguanla hediye Aynı zamanda dashcam ön ve arka.. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Bende var tavsiye ederim Geri görüş de var. Tiguanla hediye Aynı zamanda dashcam ön ve arka.. markası nedir aabi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Çaççinçon amerikada amazondan aldım Dikkat et carplay dışında airplay de desteklesin Konusunu carplay adaptörü konusunda vermiştim ürün linki. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Sani Gerşon yazdı: BEn olsam komple teybi değişirdim. C3 den sonra sonradan takma ekranlara karşı ciddi anti pati edindim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Sani Gerşon yazdı: BEn olsam komple teybi değişirdim. hangi araba bu C3 mü Ali Darbaz yazdı: Cruze orjinalliği bozulmadan tam işaretli yere koycaz. Alt ayak da veriyorlar hem cam hem ayak. Buraya olur evet. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Amacın ne ? O ekranla ne kullanmak istiyorsun.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Amacın ne ? O ekranla ne kullanmak istiyorsun.. Arabanın yağına, suyuna bakacak. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Benim aldığım bu: https://www.amazon.com/dp/B0CRYZVZ6Q?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bir de bu: https://www.amazon.com/dp/B0CR415SXD?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title ikincisi daha derli toplu ama birincisi de çok güzel. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Evren Erakçora yazdı: Arabanın yağına, suyuna bakacak. Mehmet Ozyurek yazdı: Amacın ne ? O ekranla ne kullanmak istiyorsun.. Cruze için navigasyon ve müzik çalar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Bende şundan var audide Videoya bakarken fark ettim. mirror da varmış bunda.. Ben çoook memnunum, bugüne kadar sıfır hata. Ses çıkışı çok zayıf, navigasyon için yeterli ancak müzik vs için aux'tan teybe geri girmek gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bende şundan var audide Videoya bakarken fark ettim. mirror da varmış bunda.. Ben çoook memnunum, bugüne kadar sıfır hata. Ataşehirde 1 adet varmış gidip bakacam yarın. Babam ok verdi. Alakda takat cruze level atlasın. M 22 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: müzik vs için aux'tan teybe geri girmek gerekiyor. arka şapkalığa mavidşili opelyo koysak mesela? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Çağlar Bayur yazdı: arka şapkalığa mavidşili opelyo koysak mesela? Bluetooth girişi var, da çıkışı var mı bilmiyorum.. Yok bence. Fm çıkışı var, o da buralarda iş görmüyor, boş frekans yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Bluetooth girişi var, da çıkışı var mı bilmiyorum.. Yok bence. Fm çıkışı var, o da buralarda iş görmüyor, boş frekans yok. Telefonu direk bağlıyorsun sesi arabaya zaten orda sorun yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts