Ali Darbaz Cuma 16:02 Paylaş Cuma 16:02 Burda benim hesabın farklı verdiyonu.. https://x.com/onediocom/status/1918301726588690835?s=46 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 16:13 Yazar Paylaş Cuma 16:13 Ali Darbaz yazdı: gün sonunda teslada olsa torosda olsa Kadiköyde sahil isparka park edeceksin. Asıl olay eşin Beyaz fırında beğendi çikolata kaplı fındıkları cebindeki parayla alabiliyonmu alamıyonmu , alırken düşünüyonmu bunun yarattığı psikolojik süreç. Kadıköye yürüyoruz.. evin iki apartman yanında beyaz fırın var iki senede bir alışveriş ya yaparız ya yapmayız. Yapmayız yani 7-8 sene olmuştur.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 16:43 Paylaş Cuma 16:43 Ali Darbaz yazdı: Burda benim hesabın farklı verdiyonu.. https://x.com/onediocom/status/1918301726588690835?s=46 grafikten piklere bakarsak işimiz var ocak 2025 te sataymış yas tutarmış Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 18:03 Paylaş Cuma 18:03 Çağlar Bayur yazdı: grafikten piklere bakarsak işimiz var ocak 2025 te sataymış yas tutarmış Ethemde diyor bu işten çok zarar ettim. adam 2 senede 500 tl zarar etmiş. Ama genede alıyor Mütayit sonuçta. Yorum bağlantısı
Koray Demir Cuma 18:47 Paylaş Cuma 18:47 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Tesla varsa 5bin yapmazsın. Genellikle evin 2. veya 3. aracı olarak alındığını görüyorum. Tek araca mahkum değiller. Şehiriçi kısa mesafede, günlük işe git gelde Tesla, tatiller haftasonu, şehir dışı keyfekeder gezilerde/ziyaretlerde içten yanmalı Merso veya BMW. Teslası olmayan ise hafta içi yoğun trafikte sınırsız tahsisli şirket aracını, hafta sonu kısa mesafe gezmede kendi aracını kullanıyor. Cuma 18:48 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 19:07 Paylaş Cuma 19:07 Araba almanin hicbir disiplinde mantikli bir finansal aciklamasi yok. Ister 5 bin km yap ister 15 bin. Kaca aldiginizin da onemi yok. Vergisi, sigortasi kaskosu bakimi otu kılı derken her anlamda zarar. Finansal maliyeti falan gecin zaten. Bu sizin alim gucunuzle ilgili. Eger arabaya odeyeceginiz bedel sizin hayatinizda bir seyi etkilemeyecekse alirsiniz. Konu bu kadar basit. Bu arada "bence" tesla alip almamakta tamamen tercih meselesi. Nasil olup bir statu simgesine donustugunu henuz anlayamadim. Kulaga 500 beygirlik makine cok hos geliyor bazen ama bendeki etkisi cabuk geciyor 3 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir Cuma 19:48 Paylaş Cuma 19:48 Mertol Kip yazdı: Araba almanin hicbir disiplinde mantikli bir finansal aciklamasi yok. Ister 5 bin km yap ister 15 bin. Kaca aldiginizin da onemi yok. Vergisi, sigortasi kaskosu bakimi otu kılı derken her anlamda zarar. Finansal maliyeti falan gecin zaten. Aynen katılıyorum. Bu kısmın teferruatı şöyle. Aracı almayı düşünen kişinin elinde halihazırda bir yere yatırmayı planladığı 4-5 milyon TL nakdi mevcut. 2 milyonu ile araba alınca bu pek bir sorun teşkil etmiyor. Mertol Kip yazdı: Bu arada "bence" tesla alip almamakta tamamen tercih meselesi. Nasil olup bir statu simgesine donustugunu henuz anlayamadim. Kulaga 500 beygirlik makine cok hos geliyor bazen ama bendeki etkisi cabuk geciyor Burası ise şöyle açıklanabilir. Bazı kişilerde aşağılık kompleksi, kendi eksikliğini aracı ile kapatma ve sürekli bir üstünlük kurma çabası mevcut. Yukarı doğru yokuşlu bir yolda yanından hızlanarak geçmeyi deneyin zaten sendromlu olan bu sürücü araca duyduğu aşırı güvenle hemen dipgaz yapıp sizi geçmeye çalışacaktır ve geçecektir de bu durum %99 şaşmıyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 20:55 Paylaş Cuma 20:55 Ali Darbaz yazdı: Ethemde diyor bu işten çok zarar ettim. adam 2 senede 500 tl zarar etmiş. Ama genede alıyor Mütayit sonuçta. Genim mi? ethem kim bilmem, şöyle yapalım: altını gr olarak bana versin kasada yeddieminde tutayım, , 36 ay benden araba kiralasın,faturasını ödesin aynı gr ı 36 ay sonra geri verecem... akanomist vardı satın satın ne varsa kiraya geçim 3 harfli alın falan diyordu o ne oldu? 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 09:13 Paylaş Dün saat 09:13 Şuan araba piyasasının tamamında daha iyi daha fiyat/performansı yüksek bir araba yok. İnsanlar neden sürekli Tesla’nın sitesinde ekran yenileyip duruyor, işte bu yüzden! Renault Captur opsiyonlarla 2.5 milyon.!!!? Tesla Model Y’de opsiyonların hepsi standart ve çok daha fazlası mevcut. Ancak fiyatı sadece 1.86 milyon tl. Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 09:18 Paylaş Dün saat 09:18 Şaka gibi sıfır Renault Megane Sedan sadece 1.8 milyon TL!! Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 09:21 Paylaş Dün saat 09:21 Cok buyuk paralar bunlar, normalleşmesini ben anlayamiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 09:47 Paylaş Dün saat 09:47 Doğan Arşiray yazdı: Cok buyuk paralar bunlar, normalleşmesini ben anlayamiyorum. Alternatif olarak 2 milyona 5 yaşında 70 bin km 120 HP Passat verelim? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 10:21 Paylaş Dün saat 10:21 Koray Demir yazdı: Ya da Polo 1.0 Tsi Life artık tükkanı kapama vakitleri gelmiş, modellerin tamamı zaten demode ve dsg, bye bye vw.... 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 10:40 Paylaş Dün saat 10:40 Koray Demir yazdı: Alternatif olarak 2 milyona 5 yaşında 70 bin km 120 HP Passat verelim? Zaten ultra yuksek yeni otodan daha abuk olan sey ikinci el fiyatlari. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:27 Paylaş Dün saat 11:27 Doğan Arşiray yazdı: Cok buyuk paralar bunlar, normalleşmesini ben anlayamiyorum. bakış açısına bağlı, para başka şey rakam başka Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 11:41 Paylaş Dün saat 11:41 Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına bağlı, para başka şey rakam başka 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:46 Paylaş Dün saat 11:46 kola endeksi bu ara altın subvansiyonuna takıldı işlemiyor yakında düzelir 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 14:15 Paylaş Dün saat 14:15 Fena yanmış https://www.instagram.com/reel/DI5tNG7iaen/?igsh=MW9tamNnMGlia2I3YQ== Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 15:20 Paylaş Dün saat 15:20 Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına bağlı, para başka şey rakam başka Tabi yani ben benim 2025 continental gt ile kıyaslarsam bedava bunlar... 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts