Ozkan çoban Pazar 18:47 Paylaş Pazar 18:47 Herkese çokça selamlar aracım 62 bin km oldu malum bulunduğum bölge itibarıyla da sık sık servise götürme şansım olmuyor mayıs gibi izne ayrılacağım bununla beraber triger seti + devirdaimi + termostat değiştirmeyi düşünüyorum ancak sanırım bizim araçlarda termostat gövdesiyle devirdaim iç içe beraber oluyormuş bilenler aydınlatırsa sevinirim görüşleriniz benim için önemli iyi akşamlar.. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Pazar 20:07 Paylaş Pazar 20:07 Özkan bey merhaba. Aracınızın markasını modelini ve yaşını belirtmemişsiniz. Profilinizde yazan 1.4 tsi modelini baz alirsak normal şartlarda 8 / 10 yıl 120.000 km de triger degişimi yapilmali. Aracın ilk sahibi iseniz ve normal koşullarda zorlamadan kullaniyorsaniz triger 10 yıl 120.000 km rahat gider. Kafam rahat olsun illaki degisecegim derseniz 8 yil 90.000 km biraz erken olmakla beraber degistirilebilir. 1.2 motorlarda triger ve devirdaim ters. Yani bir birinden bağımsiz. 1.4 motorlari bilmiyorum. Beraber ise triger degisiminde ikisinide değismekte fayda var. 1 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Pazartesi 06:23 Paylaş Pazartesi 06:23 5 sene yada 60.000 km de değiştirilmeli.Hanımın arabanın trigerini 7. senede değiştirdim 40.000 km yapmamıştı bile.Motor ısınıp soğuduğu için çatlaklar oluşmuş kayış sertleşmişti her an kopabilirmiş dedi usta. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Pazartesi 06:38 Paylaş Pazartesi 06:38 Galiba bu konuda kafası en rahat araç sahipleri 1.2 puretech kullanıcıları. Garanti olması açısından 3 yıl yada 40.000 km ( Hangisi erken dolarsa ) 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 14:21 Paylaş Pazartesi 14:21 Mustafa Erkan yazdı: Galiba bu konuda kafası en rahat araç sahipleri 1.2 puretech kullanıcıları. Garanti olması açısından 3 yıl yada 40.000 km ( Hangisi erken dolarsa ) 11 yıl 72 bin kmde ilk defa değiştim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts