habib özboyacı Pazar 18:51 Paylaş Pazar 18:51 Merhaba arkadaşlar aracıma 1 hafta binmedim bu süre zarfında caddede park halinde sol teker kısmından tahmini lağım faresi (sıçan ) girmiş. Yalıtım malzemesini parçalamış asıl sıkıntı sıcağı açınca içeri dizel kokusu geliyor. Gözle kontrol ettim herhangi bir sızıntı görünmüyor depodan gelen yakıt hangi tarafdan motora ulaşıyor ve bu kısım plastik mi acaba çalışırken gelme ihtimali olabilir diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla beyin sol teker kısmında şuan herhangi bir hata vermiyor. Başına bu tür olay gelen oldumu Yalıtım çöp oldu yenilenmese beynine zararı olurmu . Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla 1 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Hasan Hüseyin Şen Pazar 19:04 Çözüm Paylaş Pazar 19:04 Geçmiş olsun, büyük talihsizlik olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazar 21:02 Paylaş Pazar 21:02 Geçmiş olsun. Yuva yapmaya çalışıyor gibi. Tedbir amaçlı şu ürünü kullanabilirsiniz. https://liquimoly.com.tr/urun/kemirgen-onleyici-200ml/ 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 21:29 Paylaş Pazar 21:29 Geçmiş olsun, wd 40 sıkın uzaktan motor üzerinden ve o bölgeye, kokusuna gelmez. Ben kedileri öyle uzak tuttum. Önceki mesajdaki ürün de iyi. 1 Yorum bağlantısı
habib özboyacı Pazartesi 08:55 Yazar Paylaş Pazartesi 08:55 Hasan Hüseyin Şen yazdı: Geçmiş olsun, büyük talihsizlik olmuş. Teşekkür ederim kardeşim Ayhan Asil yazdı: Büyük geçmiş olsun. Teşekkür ederim kardeşim Teşekkür ederim tavsiyeler için Yorum bağlantısı
habib özboyacı Salı 06:23 Yazar Paylaş Salı 06:23 Koray Demir yazdı: Geçmiş olsun. Yuva yapmaya çalışıyor gibi. Tedbir amaçlı şu ürünü kullanabilirsiniz. https://liquimoly.com.tr/urun/kemirgen-onleyici-200ml/ Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ayhan Asil yazdı: Büyük geçmiş olsun. Teşekkür ederim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Geçmiş olsun, wd 40 sıkın uzaktan motor üzerinden ve o bölgeye, kokusuna gelmez. Ben kedileri öyle uzak tuttum. Önceki mesajdaki ürün de iyi. Teşekkür ederim wd40 deneyeceğim 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Salı 07:56 Paylaş Salı 07:56 Çok geçmiş olsun, Ben kedileri uzak tutmak için naftalin toplarını keseye koyup kaput içinde 2-3 yere sabitlemiştim. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama denenebilir isterseniz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Salı 09:28 Paylaş Salı 09:28 Kaput içine naftalin işe yarıyor. Bu fare işi değil dallama bir kedinin işi. Çıkan süngerleri yine siyah bir poşete koyup sıkıştırın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts