Muhammed Türkmen 28 Nisan Paylaş 28 Nisan (düzenlendi) 2010 model. 1.6 tdci manuel Selamlar herkese, aracımda böyle bir ses var. Bu ses turbo sorunu mu, yoksa nedir ? video linktedir https://dosya.co/6eb5t0nbugr0/C-Max.mov.html Youtube Video 28 Nisan tarihinde Muhammed Türkmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Nisan Paylaş 28 Nisan ses emiş sesi, turbo da olabilir hortumlar da kaçak ta, ehil bir usta kısa sürede teşhis koyar motor başında Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Sanki hortumlarda kaçak var gibi. Turbo sesi bu şekilde değil çünkü. Tabi kaçak yapan turbo bu şekilde ses çıkarır mı bilemedim? Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan Çağlar Bayur yazdı: ses emiş sesi, turbo da olabilir hortumlar da kaçak ta, ehil bir usta kısa sürede teşhis koyar motor başında Genişlet Aracı alırken Expere soktum. Verdiği rapor şu şekilde. Turbo Bölgesinde belirgin yağ kaçağı var = Kötü Karter bölgesinde belirgin yağ kaçağı var = Kötü Aks Körüklerinde yağ kaçağı = Kötü Bugün bir turbocuya getirdik Külbütör önce bi değiştirip bakalım dedi. Onu değiştik. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Hemen turbo demek doğru olmaz. Bu ses genelde yırtık hortumlardan gelir Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sanki hortumlarda kaçak var gibi. Turbo sesi bu şekilde değil çünkü. Tabi kaçak yapan turbo bu şekilde ses çıkarır mı bilemedim? Genişlet Aracın çekişinde vs sorun yok. Sadece bu şekilde ses var. Bazen rolantide boşta gaza basınca bi atma gibi oluyor arada. Çözemedim. Doğru düzgünde usta bulamadığım için kendimde kısıtlı müdahale edebiliyorum. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Bende de 2009 vardı. Turboyla ilgili problem yaşamadım. Turbo problem olsaydı zaten çekişle ilgili sıkıntı yaşardınız, araba tırmanırken ya da giderken belli ederdi kendini. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan Mustafa Şahin2 yazdı: Hemen turbo demek doğru olmaz. Bu ses genelde yırtık hortumlardan gelir Genişlet Acaba nereden gelir ? yani biz bazı hortumalarını çıkarttık, içini vs temizledik. Yeniden taktık. Biraz gevşeklik vardı biraz daha iyi oldu çalışması. Ancak yine de o ses gitmedi. Eksper raporunu da paylaştım. Kendimce ettiğim teste göre de hortumda en azından görünen kısımda yırtık vs yok gibi H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bende de 2009 vardı. Turboyla ilgili problem yaşamadım. Turbo problem olsaydı zaten çekişle ilgili sıkıntı yaşardınız, araba tırmanırken ya da giderken belli ederdi kendini. Genişlet Sorunu ne ile çözdünüz ? Ya da kime getirdiniz ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Muhammed Türkmen yazdı: Sorunu ne ile çözdünüz ? Ya da kime getirdiniz ? Genişlet Yok sorun yaşamadım, sorun yaşayanlardan bildiğim kadarıyla söylemiştim. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yok sorun yaşamadım, sorun yaşayanlardan bildiğim kadarıyla söylemiştim. Genişlet Bilemedim valla. İstanbul'da iyi motorcu ustası var mı bildiğiniz ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Nisan Paylaş 28 Nisan (düzenlendi) Bu sesin aynısı bizim araçta da mevcuttu. Sorun turbonun revize edilmesi ile çözülmüştü. Yarın bir daha kontrol edeyim. 28 Nisan tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Bu sesin aynısı bizim araçta da mevcuttu. Sorun turbonun revize edilmesi ile çözülmüştü. Yarın bir daha kontrol edeyim. Genişlet revize tavsiye ediyor musunuz ? Bazıları direkt sıfır al tak diyor. Kimisi ömrü kısa oluyor diyor, kimisi testlerde sorun yaşıyor diyor, kimisi performans sorunu diyor. Allak bullak oldum. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Nisan Paylaş 28 Nisan İmkan varsa sıfırını alıp takmak her zaman daha iyidir. Bizim araçta tek yapılacak turbo işi olmadigi için o zaman diliminde mecburen revize etmekte karar kılmıştim. Bizim aracın turbosu üçüncü kez revize edildi. Son revize de içinin tamamen yenilendiği söylendi. Sadece kabuk değişmedi. Ancak bu revize kullanılan parçalar orjinalini ne kadar aratir bilmiyorum ancak şu anlık aracın cekisinden yana bir sorunum yok. Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan Mehmet Yeter yazdı: İmkan varsa sıfırını alıp takmak her zaman daha iyidir. Bizim araçta tek yapılacak turbo işi olmadigi için o zaman diliminde mecburen revize etmekte karar kılmıştim. Bizim aracın turbosu üçüncü kez revize edildi. Son revize de içinin tamamen yenilendiği söylendi. Sadece kabuk değişmedi. Ancak bu revize kullanılan parçalar orjinalini ne kadar aratir bilmiyorum ancak şu anlık aracın cekisinden yana bir sorunum yok. Genişlet Araçta başka ne sorun vardı sizin ? Paylaşır mısınız ? Yani motor kısmında mı, yoksa genel rutin bakımlar vs mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Nisan Paylaş 28 Nisan (düzenlendi) Genel bakımlar. Dur faturayı atayım. Tam taşınma arefesinde olduğum için bu kadarını yapabildim. Hidironik muhteşem bir yağdır herkese tavsiyem 28 Nisan tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Muhammed Türkmen yazdı: Bilemedim valla. İstanbul'da iyi motorcu ustası var mı bildiğiniz ? Genişlet Eğer hala devam ediyorsa HerFord olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 28 Nisan Yazar Paylaş 28 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: Eğer hala devam ediyorsa HerFord olabilir. Genişlet ataşehir’de. Bi bakacağım. Olmazsa sıfır alıp babayla yapacağız Mehmet Yeter yazdı: Genel bakımlar. Dur faturayı atayım. Tam taşınma arefesinde olduğum için bu kadarını yapabildim. Hidironik muhteşem bir yağdır herkese tavsiyem Genişlet şimdi sadece turbo 18 bin 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Turbo ötüyor. Revizyon ya da, yeni turbo. Maslak' da çok iyi turbo yapan yerler var. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 19 Mayıs Yazar Paylaş 19 Mayıs Kadosan'ın orada TurboNam diye bir yer var. Orada yaptırdım. Şu an için sorun yok. Gayet iyi ve güzel. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts