Mahmut Yıldız Çarşamba 07:26 Paylaş Çarşamba 07:26 Bir zamanlar dizel için söylenen "çok km yapmıyorsan dizel alınmaz" lafı elektrikli için de kısmen geçerli. Elektriklinin iki avantajı var, güçlü ve az yakıyor. Bence sizin bunlardan daha çok vitaraya ihtiyacınız var. Yılda 5 bin km için az yakmasından öte balık, kamp vs için eğlenceli bir araç daha çok işinize yarar. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Çarşamba 07:35 Paylaş Çarşamba 07:35 Cem Işık yazdı: Kodiaq verelim diyeceğim de, ben yerine ne alacağım sorusu beynimi kemiriyor:) GLB'ye gecersiniz Cem Bey Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Çarşamba 07:38 Paylaş Çarşamba 07:38 Onur Demir yazdı: BYD Dolphin aslında baya makul gelmişti ama fiyat ve bekleme işi can sıktı. 1.395 vermem o araca maalesef. MG4 hep acaba dediğim bir araç. müşterimde var çok memnun. eC4 de var, teslası da var. yakın zamanda bir ziyaret edip güncel fikirlerini soracağım ona. BYD fiyat ve kalite algısından dolayı şu anda baya talep görüyormuş. Seal modelleri için de 1-2 ay arasında gün veriyorlar diye duydum. Sıfırı için bu süreyi beklemek bence de mantıklı değil. MG iyi bir alternatif olabilir o halde. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 11:26 Paylaş Çarşamba 11:26 Gökhan Tuna yazdı: GLB'ye gecersiniz Cem Bey GLB gitti... 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 20:54 Paylaş Cuma 20:54 Buna 1200 lira ver, al bin. https://shbd.io/s/gFP7acu9 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 05:20 Paylaş Dün saat 05:20 Sizin için en mantıklısı elektrikli araç. Madem şirketin aracıyla her yere gidebiliyorsunuz, o halde macerayı biraz erteleyin. MG4 kullanan 3 arkadaşım var birisi takasta kullanarak sattı. Üçü de çok memnun. Byd dolphin alabiliyorsanız alın derim. Ama klasik olacak, Fransız grubundan uzak durun. 4x4 Kodiaq alınabilecek olsa dakika durmazdım ben de 😍 Komşuda Sportline var fena bir şey.. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 05:46 Paylaş Dün saat 05:46 Mertol Kip yazdı: Buna 1200 lira ver, al bin. https://shbd.io/s/gFP7acu9 Emsallere göre çok uygun fiyatı. 1.5 dan aşağı doğru düzgün ilan yok Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 05:49 Paylaş Dün saat 05:49 Mertol Kip yazdı: Buna 1200 lira ver, al bin. https://shbd.io/s/gFP7acu9 Ağır hasar kayıtlı diyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 09:00 Paylaş Dün saat 09:00 (düzenlendi) Kardeş bence senin arabaya ihtiyacın yok kaşıntın var, tıpkı benim gibi 4x4 falan boşver, kullanmayacaksın belli, yazık parana derim, bence tabii, yoksa zevkler renkler tartışılmaz... Byd dolphin bayilere sor, ellerinde olan var, bizim burada direk teslim var daha 2 gün önce var dedilerdi, atto3 e haziran dediler bu arada, hatta istihbarata göre 2025 yeni kasa yunusta var saklıyorlar, yunus alacaksan kesinlikle yeni kasayı bekle çünki baya değişmiş, şu saklama işini araştıracağım, bakalım doğrumu, bişeyler dönüyor ama kesin konuşmayayım.... Reno 5 güzel, Clio kadar baştan söyliyim ama fiyatını sevmedim, bendekini satmaya kıyamıyorum zira bu alet hem güçlü hem az yakıyor hemde bizde olduğu için söyliyim net şekilde şaka gibi 90-120 gibi hızlarda motor sesi zaten yok, pejo E208 GT den daha sessiz, esas fark lastik yuvarlanma sesinde, açık fark var ki bendeki lastikler 5 yaşına girdi daha sessiz Clio ve geçip gidiyor bunu, kalkışta dahil her türlü, fakat sakin sürünce çok az yakıyor 10 kw larla İzmir de dolanıyorsun, neyse, Reno 5 e 1500 gibi diyorlar, bence bu araca fazla, byd yunusta dediğin gibi az daha geniş iç hacim olarak ama çok değil, bende reno5 i bekliyorum hala, meraktan fakat avrupada işler iyi gitmiyor, üretimi yavaşlatıyorlarmış, bu arada fransız alacaksan sadece reno derim, özellikle eleltriklide tek geçerim hatta... Dün saat 09:18 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 09:07 Paylaş Dün saat 09:07 Renonun taa twizy den fluence den ve zoeden gelen en az on senelik elektrik geçmişi var ve adetli.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 09:16 Paylaş Dün saat 09:16 Mehmet Göktürk yazdı: Renonun taa twizy den fluence den ve zoeden gelen en az on senelik elektrik geçmişi var ve adetli.. evet deneyimli ve şuan avrupada adam akıllı bu işe girişen tek firma diye biliyorum, bence isabetli karar verdiler, reno 5 in fiyatı 1500 altı olsa keşke, bu araçla yeni yunus 2025 i kıyaslarsam tercihim yunus olurdu gibime gliyor bu arada ama çinli işte.... reno5 in tipiyse bence tartışmasız çok daha güzel ve ikonikimsi olmuş... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 09:28 Paylaş Dün saat 09:28 Fransa elektriği nükleerden alıyor ve petrolü yok. Onlar için mantıklı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Fransa elektriği nükleerden alıyor ve petrolü yok. Onlar için mantıklı yılları boşa geçirmemişler ders almışlar demek Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Reno 5 ten başlayamadı Hiç sorma yalnız her an piyasaya çıkabilir sanki, bakalım hele... 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Youtuberlar biri haziranda gelecek dedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts