İlkay Başaran 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Değişik tipler çok. iki seksen (280 demez onlar tarzları değil) gidiyoruz geçen kardeş diye anlatanlar çene açılır tehlikeli diyor. Evet çene açılır ile çene açıkken kafadan biryere dalmamak iyi olur da ben zaten ş.içi dur kalkta çeneyi açıyorum mesela. Kırmızı ışıkta durmuşum açıyorum yoksa havale geçirecek gibi oluyor insan. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Benim eski kasklar var. Superb ile üzerine çıkayım. Çok merak ettim. Bakalım kırabilecek mi. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Değişik tipler çok. iki seksen (280 demez onlar tarzları değil) gidiyoruz geçen kardeş diye anlatanlar çene açılır tehlikeli diyor. Evet çene açılır ile çene açıkken kafadan biryere dalmamak iyi olur da ben zaten ş.içi dur kalkta çeneyi açıyorum mesela. Kırmızı ışıkta durmuşum açıyorum yoksa havale geçirecek gibi oluyor insan. Bende öyle yapıyorum. Işıklarda beklerken hele de yazın, nefes alıyorum. Harekete başlayınca kapatıyorum. Full face denedim, boğuldum içinde. Dayanamadım. Alışamadım ona. Bende bir de klostrofobi var. Uzun tünellerde sıkıntı basıyor. Nefes alamıyorum. Selçuk Bakış yazdı: Alt takım zarar görmesin sonra Usturuplu çıkarım 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Selçuk Bakış yazdı: Alt takım zarar görmesin sonra Arabanın mı ? 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Fatih Sarıkaya yazdı: Bende öyle yapıyorum. Işıklarda beklerken hele de yazın, nefes alıyorum. Harekete başlayınca kapatıyorum. Full face denedim, boğuldum içinde. Dayanamadım. Alışamadım ona. Bende bir de klostrofobi var. Uzun tünellerde sıkıntı basıyor. Nefes alamıyorum. Usturuplu çıkarım Demekki benim full face kaskı takınca hissettiğim şeyi başkaları da hissediyor. Satlık Ls2 Speed2 M kask hiç kullanılmamış 😀 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Arabanın mı ? Yok, şey evet 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın Çarşamba 17:57 Paylaş Çarşamba 17:57 Fatih Sarıkaya yazdı: Kask ömürlük değildir. Kullanıma bağlı yıpranır. Tabiatı gereği elde dolandığı için düşer. Bu markalara verdiğin paradan rossi ve mossiyede para gidiyor. Çok pahalı olduğu çok iyi olduğu anlamına gelmez. Pahalı olmasının sebepleri marka anlaşmaları, sponsor v.s . Sertifikaları varsa koruma için yeterlidir. Ls2 kaskla kaza yaptım. Motor şarampole uçtu. Kaskı kafamdan çıkardığımda, kaskın tekrar kullanılamaz hale geldiğini gördüm. Kolumu kırdım. O kazayı yaşadıktan sonra ls2 den vazgeçermiyim. Çene açık kask da çene açıkta kalıyor. Çene ve dişler kafanın üst tarafı kadar önemli. Birde rüzgar meselesi var. Ls2 rüzgar sesini çok alıyor. Bu kaskı takarken kulak tıkacı şart. Ömürlükten kasıt dayanıklı , uzun süreli ve sertifikalı olması zaten hocam. Sertifika da snell sharp falan olursa iyi olur Yani demek istediğim ucuza yönelmeden uzun süre takılacak sağlam bir kask.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 18:08 Paylaş Çarşamba 18:08 Tayfun Aydın yazdı: Ömürlükten kasıt dayanıklı , uzun süreli ve sertifikalı olması zaten hocam. Sertifika da snell sharp falan olursa iyi olur Yani demek istediğim ucuza yönelmeden uzun süre takılacak sağlam bir kask.. Ece ve dot onaylı kask aldım 4 bin küsura. Malzemesi polikarbonmuş. Ama tabi 100 bine de kask vardır. Denemeden bilemem.. 2 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Ece ve dot onaylı kask aldım 4 bin küsura. Malzemesi polikarbonmuş. Ama tabi 100 bine de kask vardır. Denemeden bilemem.. Bende de ECE onaylı var hocam. Hayırlı olsun , güle güle kullanın.. 20 saat önce tarihinde Tayfun Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts