İçeriğe Yönlendir

Motosiklet Kaskı

Sertaç Tuğlacı

Recommended Posts

İlkay Başaran

Değişik tipler çok. iki seksen (280 demez onlar tarzları değil) gidiyoruz geçen kardeş diye anlatanlar çene açılır tehlikeli diyor. 
Evet çene açılır ile çene açıkken kafadan biryere dalmamak iyi olur da ben zaten ş.içi dur kalkta çeneyi açıyorum mesela. Kırmızı ışıkta durmuşum açıyorum yoksa havale geçirecek gibi oluyor insan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Benim eski kasklar var. Superb ile üzerine çıkayım. Çok merak ettim. Bakalım kırabilecek mi.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
İlkay Başaran yazdı:

Değişik tipler çok. iki seksen (280 demez onlar tarzları değil) gidiyoruz geçen kardeş diye anlatanlar çene açılır tehlikeli diyor. 
Evet çene açılır ile çene açıkken kafadan biryere dalmamak iyi olur da ben zaten ş.içi dur kalkta çeneyi açıyorum mesela. Kırmızı ışıkta durmuşum açıyorum yoksa havale geçirecek gibi oluyor insan.

Bende öyle yapıyorum. Işıklarda beklerken hele de yazın, nefes alıyorum. Harekete başlayınca kapatıyorum. Full face denedim, boğuldum içinde. Dayanamadım. Alışamadım ona. Bende bir de klostrofobi var. Uzun tünellerde sıkıntı basıyor. Nefes alamıyorum.

Selçuk Bakış yazdı:

Alt takım zarar görmesin sonra :fiuw:

Usturuplu çıkarım :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Selçuk Bakış yazdı:

Alt takım zarar görmesin sonra :fiuw:

Arabanın mı ? 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Fatih Sarıkaya yazdı:

Bende öyle yapıyorum. Işıklarda beklerken hele de yazın, nefes alıyorum. Harekete başlayınca kapatıyorum. Full face denedim, boğuldum içinde. Dayanamadım. Alışamadım ona. Bende bir de klostrofobi var. Uzun tünellerde sıkıntı basıyor. Nefes alamıyorum.

Usturuplu çıkarım :D 

Demekki benim full face kaskı takınca hissettiğim şeyi başkaları da hissediyor.

Satlık Ls2 Speed2 M kask hiç kullanılmamış 😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
İlkay Başaran yazdı:

Arabanın mı ? 

Yok, şey evet :blush:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...