İnan Çınar 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Malatya Turgut Özal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Karaciğer nakli olan bir yakınım için acil B Rh negatif kana ihtiyaç vardır.Bulundugunuz yerde Barış Koç adına kan verip bana bilgi verirseniz hasta yakınına da orada aynı grup kan teslim edilecektir. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Allah şifa versin. Karaciğer nakli sonrası babama da epey kan lazım olmuştu. Bu günler zor da olsa geçecek Allah'ın izniyle. İyi olacak inanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İnan Çınar yazdı: Malatya Turgut Özal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Karaciğer nakli olan bir yakınım için acil B Rh negatif kana ihtiyaç vardır.Bulundugunuz yerde Barış Koç adına kan verip bana bilgi verirseniz hasta yakınına da orada aynı grup kan teslim edilecektir. Bulamadıysanız geleyim acil bir durum olduğu için numaramı paylaşıyorum. 05316853171 1 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Rabbim Acil şifalar versin, geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Gecmis olsun İnan abi. Allah şifasını versin. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Allah şifalar versin , benim kan grubum ama köpek ısırdığından kuduz aşısı olduğum için kan veremiyorum (kuduz aşısından sonra 1 sene boyunca kan verilemiyormuş) 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Geçmiş olsun. Zor bulunan bir grup. Sanırım 0 negatiften bile az bulunuyor ama az bulunan kan grubundaki insanlar daha duyarlı oluyor. Rabbim acil şifalar versin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce acil şifalar dilerim. zor bir durum. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Furkan Bakırel yazdı: Bulamadıysanız geleyim acil bir durum olduğu için numaramı paylaşıyorum. 05316853171 Dün 10 ünite kan bulundu. Teşekkür ederim. Hepinize teşekkür ederim. Zor bulunan bir kan grubu evet. Çok şükür halledildi. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts