İnan Çınar 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Malatya Turgut Özal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Karaciğer nakli olan bir yakınım için acil B Rh negatif kana ihtiyaç vardır.Bulundugunuz yerde Barış Koç adına kan verip bana bilgi verirseniz hasta yakınına da orada aynı grup kan teslim edilecektir. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Allah şifa versin. Karaciğer nakli sonrası babama da epey kan lazım olmuştu. Bu günler zor da olsa geçecek Allah'ın izniyle. İyi olacak inanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İnan Çınar yazdı: Malatya Turgut Özal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Karaciğer nakli olan bir yakınım için acil B Rh negatif kana ihtiyaç vardır.Bulundugunuz yerde Barış Koç adına kan verip bana bilgi verirseniz hasta yakınına da orada aynı grup kan teslim edilecektir. Bulamadıysanız geleyim acil bir durum olduğu için numaramı paylaşıyorum. 05316853171 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Rabbim Acil şifalar versin, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts