Ersen şahin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İyi akşamlar arkadaşlar kızım yeni ehliyet alacak ve işe gidip gelmek için otomatik bir araç almak istiyoruz bütçe maksimum 300 bin Fazla arıza açmayacak ufak tefek tamirlerini ve mekanik aksamları ı benim çözebileceğim çok teferruatı olmayan benzin yada LPG yakıt tüketimine sahip bir araç bakıyorum Benim aklımdaki araç Corsa b otomatik bu konuda sizin önerileriniz nedir yada forumda bı şartlarda olup arabasını satmak isteyen varmı Not: her türlü geyik serbesttir😉 Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Fiat Punto, Mazda 323 veya Ford Focus Mk1 Ambiante olabilir. Corsanın otomatik şanzımanı sorun açıyor diye biliyorum ve sürüşten soğutur. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Corsa olacaksa tam otomatik olanlardan bakmalı, otomatiklerde fransızlardan uzak durun denilir genelde ama 206 bolca o fiyatlara bulunur gibi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 600 bine Citroen c3 1.4 vti verebilirim. Yanında 5 litre motor yağıda hediye. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ben de böyle yol çıkarak Audiyi almıştım.. Zor bir süreç. Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 1.6 otomatik nissan almera alırdım. ustayla sanayiyle uğraşmazdım otomatiğide otomatik yağ gibi akar 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 6 saat önce Paylaş 6 saat önce o fiyat bandında otomatik araç belki öldürmez ama süründürür 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fransızlara bakmıyorum zaten zamanında darbesini yedim bugün gözüme polo classicler çarptı onlar nasıldır otomatik olarak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 2001 punto dualogic 1.3 multijet 75 hp iş görür ama fiyatları nedir bakınız nedir Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tamer Topaç yazdı: DPO AL4 şanzımandan uzak durun. Tamir edilmişine baksak?!? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Tamir edilmişine baksak?!? Adam oluyor ama biraz uğraş gerekiyor. Kesinlikle bu şanzımanı bilen bir usta yapmalı. Zaten çoğu usta yanaşmıyor. Çünkü yapılsa dahi, kısa süre sonra yine bozuluyor. Bu şanzımanın sıkıntısı yüksek sıcaklık ve ısı basınç sensörlerinin problemli oluşu. Sıfır olsa bile 1-2 geçişi genellikle sarsıntılı. Tamamen orjinal parça kullanılmalı (Isı sensörü, basınç sensörü, konverter, filtre, balata, sıyırıcılar, contalar vs vs) Orjinal dahi olsa, ısı ve basınç sensörlerinin yeni versiyonu. Yeni versiyon büyük yağ soğutucusu ya da, imkan var ise, yağ radyatörü sistemine geçiş. Yeni radyatör, termostat (mümkünse termostat delinebilir), devirdaim vs vs. Unutmuşum. LPG kullanımıyla artan yüksek sıcaklık 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-otomatik-vites-tertemiz-1237062942/detay böyle bir şey karşıma çıktı nasıldır bilmem Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce forum dan Serhat ark 2009 fiestasını satmayı düşünüyordu isterseniz bi irtibata geçin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Fatih Keskin yazdı: forum dan Serhat ark 2009 fiestasını satmayı düşünüyordu isterseniz bi irtibata geçin yazdım bunu Yorum bağlantısı
Recommended Posts