Yücel Gezgin 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Arkadaşlar garanti bankası mobil bankacılık çöktü,mobil giriş yapamıyorum,telefonları cevap vermiyor,pos çalışmıyor,bilgisi olan varmı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Tüm Türkiye çalkalanıyor bu konu ile alakalı. Şubeler hariç hiç bir şey çalışmıyor. Şubeler gece 12'ye kadar hizmet verecek. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Bende bütün gün giremedim, ama şu an denedim çalışıyor. Gib den vergi odettiremedim bütün gün. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs ispanya israile 4 gün önce posta koymuştu onla ilgili olabilir mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs 72 saatlik su ekmek pil nakit cepte olmalı yeni dünyada 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Sani Gerşon yazdı: 72 saatte seni durduran ne oldu? 150-180km için kafi 2 günlük ...... dicem şimdi gel onu anlat 72 saat kaç gün? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs İş bankası kredi kartı olan arkadaşlar, kredi kartınızı yurtdışı alışverişine kapatın veya kapalı tutun. 15 dakika önce arkadaşın kredi kartından 200 dolar çektiler. İşlemi bildirmemize ve kartı bankanın iptal etmesine rağmen hala çekim bildirimleri geliyor? Benzer durum etrafında duyan var mı? Dün de firmanın IT sorumlusu arkadaştan aşağıdaki mesaj gelmişti; "Dikkat işbankasının kendi hesabından bilgilendirme-e@ileti.isbank.com.tr adresinden mail alırsanız lütfen doğrudan silin sanırım işbankasının mail panelini ele geçirmişler göndereni kontrol ettiğimizde işbankası çıkıyor ancak mail ekinde bir virüs var." 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts