Ali Darbaz Cumartesi 16:52 Paylaş Cumartesi 16:52 Merhaba 100 km kadar arabayı sürüp rütin kontrol için kaputu açınca fan sesi duydum. Lakin fan dönmüyor idi. Kabine hava üfleyen fan mı acaba diye baktım, 8 kademeli içeri hava üfleyen fanda kapalı. Acaba elektrik motoru dönüyor da pervanemi dönmüyor aradaki şafta mı sorun var dedim, klimayı açınca radyatör fanı farklı bir gürültü ile dönmeye başladı. Bu sesin kaynağı nedir fan gibi ses çıkaran bir elektrik motoru sesine benzeyen gürültüyü yorumunuz nedir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 17:13 Paylaş Cumartesi 17:13 Herhangi parça için soğutma fanı vardır. Eski fairway’lerde karbüratör soğutma fanı vardı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 21:40 Paylaş Cumartesi 21:40 direksiyon fanı var mı bunlarda bmw deki gibi? Mehmet Ozyurek yazdı: Herhangi parça için soğutma fanı vardır. Eski fairway’lerde karbüratör soğutma fanı vardı. sıcak motorlar park ettin karbüratör taşardı onu engellemek için taktılar o da akü bitirmeye başladı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:51 Paylaş Dün saat 07:51 Çağlar Bayur yazdı: sıcak motorlar park ettin karbüratör taşardı onu engellemek için taktılar o da akü bitirmeye başladı Sonra da ilk marşta çalışmazdı. Len biz harbi yaşlıyız ha. Neler biliyoruz böyle. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 08:51 Paylaş Dün saat 08:51 Çağlar Bayur yazdı: direksiyon fanı var mı bunlarda bmw deki gibi? sıcak motorlar park ettin karbüratör taşardı onu engellemek için taktılar o da akü bitirmeye başladı E270 mercedesin beyin sayısına yaklaşacak fan sayısı, direksiyon fanı nedir tövbe tövbe.. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:31 Paylaş Dün saat 11:31 Mehmet Ozyurek yazdı: Sonra da ilk marşta çalışmazdı. Len biz harbi yaşlıyız ha. Neler biliyoruz böyle. dün bi muahhbet oldu da.. şunu hatırladık: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:34 Paylaş Dün saat 11:34 Çağlar Bayur yazdı: dün bi muahhbet oldu da.. şunu hatırladık: Tv antenine tencere kapağı taktın mı hiç. Bizim anten 8 metre idi. Ürgüp’ten yayın yapan cine5 i bile çekerdi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:47 Paylaş Dün saat 11:47 Mehmet Ozyurek yazdı: Tv antenine tencere kapağı taktın mı hiç. aluminyum kapaklar daha efektifti, vidalı kulpu olanları tercih ederdik kaployu oraya sabitlerdik Mehmet Ozyurek yazdı: Ürgüp’ten yayın yapan cine5 i bile çekerdi. cine 5 kutusunu açıp içindeki potansiyometre ile oynayınca almanya italya ne varsa izlerdik 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: direksiyon fanı var mı bunlarda bmw deki gibi? sıcak motorlar park ettin karbüratör taşardı onu engellemek için taktılar o da akü bitirmeye başladı Ben onu yakmistim, üzülmüştüm orijinali bozuldu diye fahribeyin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts