Oğuzhan Çakır Cumartesi 21:49 Paylaş Cumartesi 21:49 Şuan evde TP-Link VC220-G3U kullanıyoruz. Türk Telekom ile yaşadığımız sorunlar sebebi ile zamanında onlar önermiş bide almıştık. Wi-fi de bolca kopma sorunu vs mevcut. 5G 1-2 MT den anca çekiyor. Birkaç arıza kaydı biraz uğraş vs derken geçen teknik gelip modemin adaptörünü değiştirip modeminiz de sorun var, değişmeli vs diyip gitmiş... Ben bu modemin eve geldiği günden beri bir sevmedim. Isınamamıştım zaten Maksimum 3k ya kadar ne almalı? Tabii ki menzil önemli ama kopmasın yeter diyorum. Kopma sorunu bezdirdi bizi çünkü. Keenetic / Zte / Zyxel / Tenda veya sizin öneriniz? **Tplink istemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Basit bir modem alıp, kablosuz ağınızı Deco gibi mesh sistemlerle kurarsanız Wifi konusunda maksimum verimi alırsınız. Bahsettiğiniz 4 marka da iyi modemlerdir ancak Wifi ağı söz konusu olduğunda evdeki kısıtlayıcı faktörleri de göz önünde bulundurmalısınız. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Deniz Kom yazdı: Basit bir modem alıp, kablosuz ağınızı Deco gibi mesh sistemlerle kurarsanız Wifi konusunda maksimum verimi alırsınız. Bahsettiğiniz 4 marka da iyi modemlerdir ancak Wifi ağı söz konusu olduğunda evdeki kısıtlayıcı faktörleri de göz önünde bulundurmalısınız. Teşekkür ederim bunu bi araştırayım. @Sani Gerşon ne dersin abi ? Önerin varmı Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Keenetic hopper almıştım yanlışlıkla, yanlışlıkla diyorum dsl versiyonu yerine router almışım iade falan uğraşmamak için eski modemi köprü moduna aldım kullanıyorum. 165 m² evde çekmeyen konum yok. Modemin yaklaşık merkezi bir konumda olduğunu söylemem gerekir. Torrent ile ilgileniyorsanız daha da çok tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Alpaslan Göktaş yazdı: Keenetic Keeneticler için Çekim gücünün çok iyi olduğunu, çekmeyen alanlarda dahi eski cihazlara göre çekim gücünün arttığına dair birçok yorum okudum. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 saat önce Paylaş 14 saat önce https://www.hepsiburada.com/keenetic-omni-dsl-n300-2x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-pm-HB00000MI5NI Bunu alıp devam ederdim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Çağrı Alaf yazdı: https://www.hepsiburada.com/keenetic-omni-dsl-n300-2x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-pm-HB00000MI5NI Bunu alıp devam ederdim. Birde bu var? Bu nasıldır https://app.hb.biz/nRPZF3QHFuED Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Birde bu var? Bu nasıldır https://app.hb.biz/nRPZF3QHFuED Ben bütçeyi 2K diye okumuşum. Bu daha iyi. Bu modemin bağlantısı daha sağlıklı olur. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Oğuzhan Çakır yazdı: Birde bu var? Bu nasıldır https://app.hb.biz/nRPZF3QHFuED Ayrıca çift çekirdek RAM bellekleri de iyi. Saçmalamaz sıkışınca. Bir de sinyal gürültüsü düşüren bir mevzusu vardı bunun. 13 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Ayrıca çift çekirdek RAM bellekleri de iyi. Saçmalamaz sıkışınca. Bir de sinyal gürültüsü düşüren bir mevzusu vardı bunun. Evet bu cihazda farklı özellikler var. Uygulama kontrolü vs gibi. Bu mantıklı duruyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Benim kombin . xiaomi mi router 4a zyxel dx3200 ciddi iyi çalışıyor. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Uygulama kontrolü Yazılımı çok sağlamdır. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim kombin . xiaomi mi router 4a zyxel dx3200 ciddi iyi çalışıyor. Benim kombin de bunun aynısı. Router koridorda. Kablosuz repeater modunda yoğun kullanımda xiaomi şişme yapıyor (yada modem bilemiyorum) router i resetlemeden düzelmiyordu. Menüsünden her gece 12 de restart yap demiştim ancak yine de performans alamayınca router a kablo çekip modemin wifi yi kapatınca performans iyi oldu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Erhan Doruk yazdı: Benim kombin de bunun aynısı. Router koridorda. Kablosuz repeater modunda yoğun kullanımda xiaomi şişme yapıyor (yada modem bilemiyorum) router i resetlemeden düzelmiyordu. Menüsünden her gece 12 de restart yap demiştim ancak yine de performans alamayınca router a kablo çekip modemin wifi yi kapatınca performans iyi oldu. Valla bende şişme olmuyor. Bağlantı hızım aşağıda paylaştım. Bağlı olan cihazlar 1 televizyon 1 loptop 1 masaüstü 4 telefon 1 Tablet 11 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ruijie RG-EW1800GX Pro kullanıyorum. Evde akıllı ev sisteminden dolayı minimum 20 cihaz bağlı sürekli. Hiç bir sorun yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bu işin çözümü deco'lardır. Modem'in wireless'ı kapatılır ve deco'lar ile yeni bir ağ kurulur. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Zyxel bir modem alın mesela Zyxel Vdsl/Adsl2 Ac/N Combo Modem-Router VMG3625-T50B Yorum bağlantısı
Recommended Posts