İçeriğe Yönlendir

PPF Kaplama Hakkında

Burak Yildirim

Recommended Posts

Burak Yildirim

Arkadaslar arabayı koyduğum yerde kediler ve ağaç var, bugün arabayı yıkadıktan sonra farkettim kediler hep çizmişler. Ağaçta reçine akıtıyor, acaba tavana ve kaputa ppf kaplama yapsak işe yarar mı?

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Motor kaputu ve çamurluklara yaptırdım, keşke ön tampona da yaptırsaydım diye düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Burak Yildirim
Ayhan Asil yazdı:

Motor kaputu ve çamurluklara yaptırdım, keşke ön tampona da yaptırsaydım diye düşünüyorum. 

Hangi marka yaptırdınız ve fiyat ne kadar çıktı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

İyisini yaptırın. Adı ppf den farklıydı sanırım. Kötü olanlar erken değişim istiyor, değişmezseniz boyayla birlikte kalkıyor. 

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Burak Yildirim yazdı:

Hangi marka yaptırdınız ve fiyat ne kadar çıktı?

Adana Toyota Servisi Mıçı da yaptırdım. Cam filmi, motor ve iç aksam koruma ile ön üç parça PPF kaplama toplam 33 bin tutmuştu Mart 15 gibi

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

İş yerinde bir arkadaş ceku 7 aldı, komple kaplattı, 60 bin lira. (70 demişler de tanıdık vasıtasıyla 60 bine yaptırdı.)

Yorum bağlantısı
Burak Yildirim

peki bu kedi çizmesinden korur mu ppf?

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Burak Yildirim yazdı:

peki bu kedi çizmesinden korur mu ppf?

Kedi panter değilse ppf’i yırtıp kaportaya zarer veremez. Ancak ppf’ten mucize beklememek lazım, basınçlı su tabancası bile zedeliyor yakından su tutulursa. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
(düzenlendi)
Cem Işık yazdı:

Kedi panter değilse ppf’i yırtıp kaportaya zarer veremez. Ancak ppf’ten mucize beklememek lazım, basınçlı su tabancası bile zedeliyor yakından su tutulursa. 

tesla model y komple stek marka tpu ppf için ankarada 90 bin tl dedi vintage detailing

macan için de yaptırmak gerekirse referans olsun abi

tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Ali Gülmez yazdı:

tesla model y komple stek marka tpu ppf için ankarada 90 bin tl dedi vintage detailing

macan için de yaptırmak gerekirse referans olsun abi

135 bin dediler bize bayide.. 

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

kullanın gitsin yahu, 60-70-135 şaka gibi, komple boyatsan daha ucuza gelir :tongue:   

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

elle yapılan seramik fısfıslardan alın sık sık kendiniz yapın. hem kollarınız çalışır hem de hesaplı olur. araba da parlak olur. ppf olup yine yara bere içinde olacağına para cebinizde sağlık vücudunuzda kalsın. 

Bundan 7-8 sene önce seramik furyası böyle konuşuluyordu. arabayı çakı ile deneyenler vs. şimdi ppf çıktı. bi kere arabanın her yerini söküyorlar. en kötüsü o. diğeri sonuçta plastiğin çizilmesi boyadan daha kolay. bu kez çizik çizik o görünecek. bence paranızı koruyucu ürünlere ve yıkamacıya verin. ekonomi canlansın. Ya da dediğim gibi kendiniz yapın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...