Yücel YILDIZ 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Merhaba 4 bin km önce Liqui molly 5w30 yağ kullanarak yağ değişimi yaptım.Önceleri herşey yolundaydı aracın sesi gidişi fena değildi. Şimdileri araç sesli çalışmaya performansı düşmeye başladı. Yağ çubugunu kokladıgımda yogun benzın kokusu alıyorum. Hiçbir arıza kodu yok. Bu konudaki fikirlerinize ihtiyacım var. Bazı forumlarda Yüksek basınc pompası arızalı deniyorken bazılarında ise ona hareket veren itici fincan arızalı deniyor. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Serviste ciddi bir kontrol ettirin. yağ sekmanı kırılmış olabilir. Araç 2011 diye özelde yaptıracaksanız maslakta Akif'e gidin. Kronik bir Nasıl sesli nasıl performansı düşmeye başladı gibi tai iyice görerek izlenmesi lazım. LPG takılı mı? Bazen bunları söylemezler aracı benzinli diye yorum yapar dururuz. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Yücel YILDIZ yazdı: Merhaba 4 bin km önce Liqui molly 5w30 yağ kullanarak yağ değişimi yaptım.Önceleri herşey yolundaydı aracın sesi gidişi fena değildi. Şimdileri araç sesli çalışmaya performansı düşmeye başladı. Yağ çubugunu kokladıgımda yogun benzın kokusu alıyorum. Hiçbir arıza kodu yok. Bu konudaki fikirlerinize ihtiyacım var. Bazı forumlarda Yüksek basınc pompası arızalı deniyorken bazılarında ise ona hareket veren itici fincan arızalı deniyor. Teşekkür ederim. yağ da benzin hoş değil. daha önceden de fikrimi yapzmıştım... çoktan edilmiş masraflar gerçeği değiştirmiyor malesef. sadece pompa ise onun badem şekilli bir parçası vardı o tami rolabilir. ama ses yapar bozulsa. iki pompa var araçta ve aracın mutlaka gidişi etkilenirdi basınç kaçağı olsa. deepseek ile semptomları yazıp sonuçlara bakabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 5 Mayıs Yazar Paylaş 5 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Yağ seviyesi artıyor mu? artıyor ama küçük miktarlarda artış var yağ simsiyah Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Eski 1.4 tsi larda enjektör işemesi var. yakıt harcaması da fazla sanırım. Özelikle ilk çalışmada benzin kokusu oluyor mu? When a fuel injector is stuck open, the fuel will flood out. Gasoline will definitely get into the oil when this is the case. If the fuel pressure in your car is too high (above 7 psi) that may cause gasoline to get into the engine oil. Bu problemin bir başka sebebi benzin geri dönüş valfinin bozulması. bunu da iyi inceleyin. forumumuzun vw bölümünde ilgili dokümanlar mevcut. vaktiyle yüklemiştim. 150hp CAV motor dokümanı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs şurdan biraz çalışın bu dokümanı lokalde tutun: http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_359.pdf 1 Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 5 Mayıs Yazar Paylaş 5 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Eski 1.4 tsi larda enjektör işemesi var. yakıt harcaması da fazla sanırım. Özelikle ilk çalışmada benzin kokusu oluyor mu? When a fuel injector is stuck open, the fuel will flood out. Gasoline will definitely get into the oil when this is the case. If the fuel pressure in your car is too high (above 7 psi) that may cause gasoline to get into the engine oil. Bu problemin bir başka sebebi benzin geri dönüş valfinin bozulması. bunu da iyi inceleyin. forumumuzun vw bölümünde ilgili dokümanlar mevcut. vaktiyle yüklemiştim. 150hp CAV motor dokümanı. merhaba mehmet hocam , doğrudur ilk çalıştırmada benzin kokusu mevcut ve bir miktar şakırtılı çalışma da var 1-2 km sonra yok oluyor 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Yücel YILDIZ yazdı: merhaba mehmet hocam , doğrudur ilk çalıştırmada benzin kokusu mevcut ve bir miktar şakırtılı çalışma da var 1-2 km sonra yok oluyor hocam... yere akıyordur yakıt. yola çıkınca 2 3 km sonra durup eğilip yere bak. aynısı bende oldu. kucağımda yangın söndürücü ile geziyordum. bunu yazmıştım sanırım. Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: Doğan Arşiray yazdı: hocam... yere akıyordur yakıt. yola çıkınca 2 3 km sonra durup eğilip yere bak. aynısı bende oldu. kucağımda yangın söndürücü ile geziyordum. bunu yazmıştım sanırım. Nereden sızdırıyor olabilir ki ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs enjektörlerin kahverengi oringleri kenarından yırtılıyor. 120 bin km olmadan başlamıştı. oringleri orijinalinden almak gerekiyor. başka hiçbirşey dayanmıyor. takarken de yırtmamalıar lazım. ben ikinci seferde yaptırtabilmiştim... motor değil sanırsın, reaktör yapmış adamlar o derece acaip birşey. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts