İçeriğe Yönlendir

Yağ Filtresi Orijinallik Şüphesi

Mustafa Yanar

Recommended Posts

Mustafa Yanar

Arkadaşlar fotoğrafta koyduğum yağ filtresi orijinal mi tecrübeli arkadaşların yorumunu bekliyorum,  şüpheye düştüm ve burada paylaşmak istedim.

IMG-20250505-WA0005.jpeg

IMG-20250505-WA0011.jpeg

IMG-20250505-WA0009.jpeg

IMG-20250505-WA0007.jpeg

20250505_163411.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Gök

şüphe girdiyse eğer yenisini alın. taksanızda sökesiniz gelir sonradan 

ürünü nereden aldınız ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Önceki aldımlarım hep otosan ford kutulu idi, ve üzerindeki kağıtlar muntazamdı, bu kutu ve ürün öncekilere göre daha kötü görünüyor, fiesta aracıma  ucuz yağ filtresi taktırmıştım fakat yağ lambası biraz geç sönüyordu, sonrakinde orijinal taktırdım.Bakalım bunu da takarım herhalde sorun olursa aldığım yere bilgi veririm. 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Aynı yerden bir daha alın, kutunun üstündeki sayılar hep aynıysa sahtedir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Emre Şimşek yazdı:

Aynı yerden bir daha alın, kutunun üstündeki sayılar hep aynıysa sahtedir.

Aslında on defa falan alışveriş yaptım daha önce ama ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum, iade istedim bakalım ne cevap yazacaklar.

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Mustafa Yanar yazdı:

Aslında on defa falan alışveriş yaptım daha önce ama ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum, iade istedim bakalım ne cevap yazacaklar.

Sakıncası yoksa nereden almıştınız?

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Mustafa Yanar yazdı:

İadeyi hemen kabul ettiler.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Görkem Karakaş yazdı:

Sakıncası yoksa nereden almıştınız?

Sakıncası yok yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım sadece, uzmanla başlıyor ismi tamamını yazmayayım. En az 10 defa kendime arkadaşlara filtre aldık, ya mann ya filtron ya da orijinal ford alıyorduk.Yapacak bir şey yok.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...