İçeriğe Yönlendir

Telegram

İbrahim Aslıoğlu

Recommended Posts

İbrahim Aslıoğlu
(düzenlendi)

Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşım 2022 yılında bana Telegram üzerinden 30 tane fotoğraf gönderdi. 2024 yılında da telefon hattını kapattı. Bu fotoğraflar benim telefonuma inmemiş, arkadaşımın Telegram gönderilerinde duruyordu. Şimdi Telegrama bakınca "silinen numara" görseli çıkıyor ve haliyle fotoğraflar yok.

Sorum şunlar 1) Bu fotoğraflara ulaşabilir miyim?

2) Bu fotoğraflar diğerleri gibi neden telefona inmedi? Aynı arkadaşımın gönderdiği veTelefona Telegramdan inen 80 civarında fotoğraf var.

NOT: Doğum günümdü, çok sevdiğim arkadaşlarım vardı. 11 Temmuzda kurumdan ayrılıyorum, sağı solu toplamaya çalışıyorum yavaş yavaş.

tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

telegrama web veya pc versiyonundan girerek deneyin bir de

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
(düzenlendi)

denedim Coşku, numara tamam ama mesajlar görünmüyor

tarihinde İbrahim Aslıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Telegram

Ayarlar

Veri ve depolama

Depolama kullanımı. Buranın alt tarafında medya sekmesi var. İndirdi iseniz görünmeli. 

Fakat depolama doldu ya da az kaldı yer açın dedi ve sizde tamam önbelleği temizle falan dediyseniz uçmuştur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu

İlkay, dediklerini yaptım, medya sekmesinin içinde görünenler indirilen(telefonumda kayıtlı olan) fotoğraflar. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
  İbrahim Aslıoğlu yazdı:

İlkay, dediklerini yaptım, medya sekmesinin içinde görünenler indirilen(telefonumda kayıtlı olan) fotoğraflar. 

Genişlet  

Yani aradıkların yok yanlış anlamadıysam?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
  İlkay Başaran yazdı:

Yani aradıkların yok yanlış anlamadıysam?

Genişlet  

Hafifte olsa unutkanlıkta var bende. Bir yerden çıkar inşallah. Fotoğrafların telefona inmemiş olması garip. Aynı kişinin gönderdiği fotolar duruyor telefonda.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Karşı taraf silmiş olabilir yanlışlıkla. Görüşmeyi sil kısmında karşı taraf için de sil dendiğinde gidiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
  İlkay Başaran yazdı:

Karşı taraf silmiş olabilir yanlışlıkla. Görüşmeyi sil kısmında karşı taraf için de sil dendiğinde gidiyor. 

Genişlet  

o da olabilir diyecem de gönderdiği diğer fotoğraflar telefonda duruyor, bunlar inmemiş hiçbir yerde yok.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
  İbrahim Aslıoğlu yazdı:

o da olabilir diyecem de gönderdiği diğer fotoğraflar telefonda duruyor, bunlar inmemiş hiçbir yerde yok.

Genişlet  

Onları seçmiş olabilir. Onu demek istemiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu
  İlkay Başaran yazdı:

Onları seçmiş olabilir. Onu demek istemiştim.

Genişlet  

anladım şimdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...