Ali Darbaz Dün saat 12:18 Paylaş Dün saat 12:18 Merhaba Nedense fiyatları hızla çalıkdı. Swag marka elektrikli gergi 1200 tl civarında . Aynı malın Gates modeli 4900 tl. Dayco olanı 2200 tl. Bu swag markası sahtelerimi var gerçekten fiyatı bu kadar düşük olması şüphe ettiriyor https://www.hepsiburada.com/swag-citroen-c3-1-6-thp-elektrikli-gergi-kutugu-swag-marka-11287598832-pm-HBC00004HU1NQ Yorum bağlantısı
Deniz Kom Dün saat 12:23 Paylaş Dün saat 12:23 (düzenlendi) Rot başını taktırmıştım, 2 ay sonra yine bozuldu, Dayco taktırdım. Dün saat 12:24 tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 12:28 Paylaş Dün saat 12:28 swag kızdırma bujisi taktık bir kaç sene önce. ertesi gün tekrar patladığı için geri değiştirdik. Yorum bağlantısı
Alp Özkök 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Febi ile aynı ürün diye biliyorum..Febi' nin kalitesi de orta düzeyi geçmez genelde. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 19 saat önce Paylaş 19 saat önce ben amortisör takozu kullandım 1.5 sene oldu tık yok Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 saat önce Paylaş 17 saat önce ben kullandıklarımdan fayda görmüştüm. kötü değil. Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ben kullandıklarımdan fayda görmüştüm. kötü değil. Mercedes'te Swag marka rot başı kısa sürede bozuluyor Lemförderler daha sağlam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce En iyisi bir süre daha bekleyip komple set almak. bu gün 15 dk diagnostik yaptım. Gergi ve su pompası gerektiği gibi çalışıyor. ben bunları kauççuk yüzeyi bozulmuştur gergi bilyası ses yapıyor diye değiştirmek istemiştim. Su pompası kasnağı taş gibi hiç balansı yok ve kauççuk gayet iyi durumdaymış. Bilya ise gayet nizami çalışıyor. Ağır çekim ile bunu görebildim. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ben SWAG marka devir daim pompası kullanmıştım. Bir sıkıntı yaşamadım hala Vectra’da çalışmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Koray Demir yazdı: Mercedes'te Swag marka rot başı kısa sürede bozuluyor Lemförderler daha sağlam. jeep de kullanmıştım. mercedeste kullanmadım. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Cam suyu motoru alıp kendim takmıştım, yıllardır tık yok, gayet güzel. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Vti motorların yedek parça fiyatları hızla düşüyor. 1 yılda %80 oranında fiyatları düştü. 1 sene evvelinde 5000 tl olan yedek parça oldu 1100 tl. K&n filtreyi 200 tl gibi komik rakama aldıydım. İridyum buji ile değişim yapmayı düşünüyorum. Ruslar 40 binde değiştirin deyor. Kim bilir içindeki kaç yıllık. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Swag alman yan sanayii markası sanırım.birinci tercih değil yan sanayide ama ürün gamı geniş. Tr nin Bsg si gibi. Citroen parçası ucuzlaması piyasada araba yok diye stok bitiriyorlardır. Öyle ise 1 2 seneye parayla parçasını bulamazsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: en güçlü VTI hangi arabada var? Rcz olacaktı sanırım. 280 beygirdi galiba Mustafa Tüfekçi yazdı: Swag alman yan sanayii markası sanırım.birinci tercih değil yan sanayide ama ürün gamı geniş. Tr nin Bsg si gibi. Citroen parçası ucuzlaması piyasada araba yok diye stok bitiriyorlardır. Öyle ise 1 2 seneye parayla parçasını bulamazsın. sanmaö 2024 yılında halen 408 1.6 motor vti olarak gelmeye devam ediyor du Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Koray Demir yazdı: Mercedes'te Swag marka rot başı kısa sürede bozuluyor Lemförderler daha sağlam. Lemforder de eski kalitesi değil diyip on düzene takmak istemiyor çoğu Mercedesci. Ben de yalan olmasın bir yılda iki kere rotil değiştim lemforder di biri sanki. Ali Darbaz yazdı: Rcz olacaktı sanırım. 280 beygirdi galiba sanmaö 2024 yılında halen 408 1.6 motor vti olarak gelmeye devam ediyor du Yan sanayi üretiminden çekiliyordur firmalar. Stalantis işidir belki Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Lemforder de eski kalitesi değil diyip on düzene takmak istemiyor çoğu Mercedesci. Ben de yalan olmasın bir yılda iki kere rotil değiştim lemforder di biri sanki. Yan sanayi üretiminden çekiliyordur firmalar. Stalantis işidir belki Tarafı var bu işin bir de F 30 ve F 31 ve Mini Cooper tarafı var Yorum bağlantısı
Recommended Posts