Ali Can Ebren 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Herkese Merhaba, 2020 Model Egea HB Mirror aracım var bu araç için Egea Cross’larda bulunan tavan barlarından takmak istiyorum servise sorduğumda ustalar uyumlu olmaz dedi fakat internette bir ilanda uygulanmış bir araç gördüm ki bu araçlarda Cross ve HB için tavan sacı %100 aynı prosesten (presten) çıkıyor diye biliyorum. Velhasıl sizce bu uygulama yapılabilir mi çıkma olarak sıfıra yakın bir set buldum 2500₺ ye denemeye değer mi? Herkese selamlar ve sevgiler… (kırmızı olan ilanda gördüğüm mavi olan benim aracım) Yorum bağlantısı
Ali Can Ebren 7 Mayıs Yazar Paylaş 7 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bu barlar yapışma mı puntolu mu? Yapışma olduğunu düşünmüyorum geçme olur diye tahmin ediyorum açıkcası Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs geçme olacağını sanmam da zaten yapışma mantığa aykırı, fotodaki yapışma gibi gözüküyor ondan sordum. bu tip barlar tavana puntolu dur montajı biraz yorucu olabilir 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs cross var bende. uyumlu olacağını düşünüyorum çünkü sadece biraz yüksek ve bir kaç eklenti mevcut. kasa aynı. ayrıca ürün geçme değil vidalı. ayrıca bu kırmızı aracın far tampon panjur vs cross parçaları ile değiştirilmiş. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: cross var bende. uyumlu olacağını düşünüyorum Evin konumu neydi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Alptuğ Özcan yazdı: Evin konumu neydi Sökebileceksen getireyim arabayı kapının önüne 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs İlandakiler sadece görsel amaçlı gibi. Yapıştırma gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Ali Can Ebren 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Yani açıkcası herşey aynıymış gibi geliyor bazı ustalar olur diyor bazıları olmaz diyor banada olur gibi geliyor herşey aynı çünkü arabalarda. Yorum bağlantısı
Ali Can Ebren 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Amaç görüntü ise gereksiz Evet görüntü amaçlı sadece Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Ali Can Ebren yazdı: Evet görüntü amaçlı sadece vida tutmazsa bile daysonla her türlü yapıştırılır görüntü için Yorum bağlantısı
Recommended Posts