Selçuk Beyoğlu 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Merhabalar 1.6 e torq egea araç almak istiyorum. Şu an ilanda olan bir araç dikkatimi çekti. Alıntı Aracımda sağ ön çamurluk değişmiş olup, 22897 TL ve 18180 TL trameri vardır. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere sağ ön yolcu kapı ve tavan birleşim yerine (A-B sütunu arası) bilinmeyen bir cisim düşmüş olup nokta nokta rötuş yapılmıştır. Yine tavanda fotoğraflarda belli olmayan çok ufak nokta rötuş var (dikkatli bakılmazsa anlaşılmıyor bile). Ön camın sağında görüşü engellemeyen ufacık taş izi var. Sağ arka kapı altı, marşpiyelde ufak bir ezik mevcut. Aracın ufak ufak kılcal çizikleri, bir iki rötuşu var harici büyük kazası vs. yok. Araç garaj arabası değil, sokakta illaki oluyor. Sonuçta sıfır da değil, 6 yaşında. satıcı açıklamada böyle yazmış. Aracın ciddi bir sıkıntısı var mı? Gidip görmeye değer mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs sıkıntı kısmını anlamadım? fırça rötüşünü yazmış ilanda? çok tazyikli su ile yıkanırsa yeniden rötüş isteyebeilir o mudur? 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Tavanda belli olmayan rötüş dolu hasar vs olanlara ben pek inanmıyorum artık başıma geldi tecrübeyle. Muhtemelen bunların göz numaraları biraz büyük seçilmiyor onlar açısından. Yorum bağlantısı
Recommended Posts