Ali Darbaz 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Nissan e-power için dava açan birisi, mahkemeyi kazanmış. Ödediği fazla vergi faizi ile ödenmiş. Duyrulur. https://x.com/sekizsilindir/status/1920216802627297713?t=hmsQeq976g8hnpt-xyfTGg&s=19 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs haber oldu ya patlar artık ötv farkını alıp arabayı bayi fiyatından ikinci elde satanlar duymuştum win-win. Ama bana karar biraz yoruma dayalı gibi geldi kanunda sadece elektrikli motoru olanlar diyor ama mahkemeler bunu elektrik motorundan hareket alan diye yorumluyor yanında benzinli motor olması birşey değiştirmezmiş. Ben sadece elektrikli motoru olanlardan bu anlamı çıkarmazdım ama bi düzeltme gelebilir artık gündem olduktan sonra. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Bilirkişiler robin-hood sanıyor kendisini böyle saçma kararlar yazıyorlar. sonuçta araç hibrit bir araç. bitti. bu işin yargıtayı var illa. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs hatalı karar, araçta içten yanmalı motor varsa konu kapanmıştır, geri aldığı vergiyi faiziyle tekrar geri öder. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Bence hatalı bir karar. Bu araç elektrikli değil ki, benzinle yürüyor. Kabloyu takıp şarj edemiyorsun, yani yeşil bir araba değil. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Bence hatalı bir karar. Bu araç elektrikli değil ki, benzinle yürüyor. Kabloyu takıp şarj edemiyorsun, yani yeşil bir araba değil. phev lerde dahil buna... ha elektriklide yeşil değilde neyse yeşil olan sadece bisiklet 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Bence hatalı bir karar. Bu araç elektrikli değil ki, benzinle yürüyor. Kabloyu takıp şarj edemiyorsun, yani yeşil bir araba değil. amacın yeşillik olduğunu nereden biliyoruzki vergi sisteminde??? köprü var tamammı, bir de zenci var, sıra oluyor bir zenci daha lazım o durum var. Ali Cihangiroğlu yazdı: hatalı karar, araçta içten yanmalı motor varsa konu kapanmıştır, geri aldığı vergiyi faiziyle tekrar geri öder. hep beraber öderiz. MTV lere zam gelir. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs normal şartlarda satış pazarlama müdürü kovulmalı o zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: normal şartlarda satış pazarlama müdürü kovulmalı o zaman Tam tersi. Kendi kendini şarj eden otomobil diye iyi yediler halkı. Bilirkişi bile baksana inanmış. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Araçta bir jeneratör var. Aracın tahrik sistemi ise sadece elektrikli. Kanunda ne diyor, tam maddeyi paylaşabilecek var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Tam tersi. Kendi kendini şarj eden otomobil diye iyi yediler halkı. Bilirkişi bile baksana inanmış. satış fiyatı tesla gibi %10 ötv ye girecekti ama? 1500 a satsa şimdi mesela? kim tesla alır? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: satış fiyatı tesla gibi %10 ötv ye girecekti ama? 1500 a satsa şimdi mesela? kim tesla alır? Ban o zaman alırım epower 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs epowerin fiyatı düşecekmi şimdi? koşun!!! fiyatı dibe vuran ikinci eliniz de alınır değerinden. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Araçta bir jeneratör var. Aracın tahrik sistemi ise sadece elektrikli. Kanunda ne diyor, tam maddeyi paylaşabilecek var mı? Surasi (87.03): https://www.gumruk.com.tr/files/4760_sayili_ozel_tuketim_vergisi_kanunu_ii__sayili_liste.htm 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Bunlar hep saçma sapan vergilendirme kriterleri yüzünden oluyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Gökhan Tuna yazdı: Surasi (87.03): https://www.gumruk.com.tr/files/4760_sayili_ozel_tuketim_vergisi_kanunu_ii__sayili_liste.htm Sanki BYD için yazılmış. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Yasa açıkmış. Tahrikle alakalı bi bilgi verilmemiş. Elektrik motoru da bulunan diye eklenmiş. Yani içten yanmalı bir motor varsa, iş bitiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Yasa açıkmış. Tahrikle alakalı bi bilgi verilmemiş. Elektrik motoru da bulunan diye eklenmiş. Yani içten yanmalı bir motor varsa, iş bitiyor. Bu sebepten bmw i3 ün range extender motorunu sökük getirip sattılar oysa mükemmel araçtı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Bu sebepten bmw i3 ün range extender motorunu sökük getirip sattılar oysa mükemmel araçtı. servet ustam bulsa çözümünü birer tane alacağızda işte... @Servet Aydın Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs çözüm basit, tam içten yanmalıya devam 9 bin öğro cepte= normal araba 5.5 lt benzin yaksa=153.000 km. yol yapar, bana 10 sene yeter, hiç uğraşamam Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Servet Aydın yazdı: Çözüm hazır. 6 saatlik işlem ve 9bin öğro Arabanin bitiginin cok ucuz olmasi lazim. Hala cok yuksek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: Arabanin bitiginin cok ucuz olmasi lazim. Hala cok yuksek. alıp honda taşınabilir jenerator alıp bagaja öylece atıp 3lün bağlasak olmaz mı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: çözüm basit, tam içten yanmalıya devam 9 bin öğro cepte= normal araba 5.5 lt benzin yaksa=153.000 km. yol yapar, bana 10 sene yeter, hiç uğraşamam Mesele para değil işte bi test sürüşü yap derim. Millet madde bağımlısı oluyor varını yoğunu yatırıyor onun gibi ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts