Ali Cihangiroğlu Dün saat 07:03 Paylaş Dün saat 07:03 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Mesele para değil işte bi test sürüşü yap derim. Millet madde bağımlısı oluyor varını yoğunu yatırıyor onun gibi 🤡 yaptım canım, çarpışan araba gibi, basıyon pedala ruhsuz şekilde gidiyor valla tesla plaid gibi birşey olmadıktan sonra bende bir fark olmadı (sadece hızlanması güzel gerisi önemsiz), bence ruhsuz bir alet, gerçekten beni etkilemedi ve mesele sadece para bence, elektrik ucuz diye satıyor, ana sebeb bu oda şimdilik, cepten aynı para çıkacak, öyle yada böyle.... yoksa ne işim var pille şarjla vs. Araba dediğin homurdanır, elektrikliden olmaz, içten yanmalı motor her daim özlenen olacaktır, elektriklilerse her evde olan blendır gibi bir alet olarak kalacak hep, aranılan özlenen değil, lazım işte denen alet. Millet zaten anı yaşıyor, boşveer versinler herşeylerini, zaten verdilerde haberleri yok Akio ya katılıyorum içten yanmalı unutulamaz, her daim özlenen arzu edilen olacaktır, zaman ötesi.... ahh midem... Dün saat 07:39 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 07:27 Paylaş Dün saat 07:27 Doğan Arşiray yazdı: amacın yeşillik olduğunu nereden biliyoruzki vergi sisteminde??? köprü var tamammı, bir de zenci var, sıra oluyor bir zenci daha lazım o durum var. hep beraber öderiz. MTV lere zam gelir. bence bu senede çift dikiş yapabiliriz mtv de ve paşa paşa öderiz.... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 07:52 Paylaş Dün saat 07:52 Millet pek bilmiyor ama yeni honda hibritler de bu şekilde. Sürüşün %80’i e-power gibi. Sabit hız yakalarsa krank direkt tekere bağlanıyor. ee bunu kim belirliyor? Nissan e-power’ın şanzıman kutusu kapalı. Bakanlık kutuyu açıp bilir kişi raporu mu isteyecek? Olmaz böyle şey. Saçma. Araç benzin alıyorsa motoru vardır. ama bu olay şuna da gebe. Araç çok güçlü ama jeneratör motoru minicik. Ee vergisi düşük mü olacak. bunun yerine araçların gümrük bedelleri üstünden vergi hesaplaması çok daha adil olacaktır. 1.6 motor mercedes ile egea aynı vergiyi veriyor 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:06 Paylaş Dün saat 08:06 Tansu Kalafatoğlu yazdı: krank direkt tekere bağlanıyor. SS aldım 88 yoldır bizi diferansiyel tahvil oranına mahkum edenlere yazıklar olsun 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:39 Yazar Paylaş Dün saat 10:39 Mehmet Göktürk yazdı: Mesele para değil işte bi test sürüşü yap derim. Millet madde bağımlısı oluyor varını yoğunu yatırıyor onun gibi 🤡 Ben elektrikli hybrid araba kullandım. 45 km sürdüm. Ama para daha tatlı geldi. Borç içinde olunca insan kıymetlendirmesi farklı oluyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 10:47 Paylaş Dün saat 10:47 Tansu Kalafatoğlu yazdı: krank direkt tekere bağlanıyor. İp? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 10:59 Paylaş Dün saat 10:59 Bu araba elektrikli ama jenaratörle çalışıyor. Benzin alıp biniyorsun. % 10 ile satsalar bu sefer de bu araç benzinli diye mahkemeye verirlerdi. Ali Cihangiroğlu yazdı: phev lerde dahil buna... ha elektriklide yeşil değilde neyse yeşil olan sadece bisiklet Bisikletin üretiminde salınan CO2'yi de hesaba katarsan, dünya üzerinde hiçbir araç yeşil değil. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:08 Paylaş Dün saat 11:08 Ali Cihangiroğlu yazdı: yaptım canım, çarpışan araba gibi, basıyon pedala ruhsuz şekilde gidiyor valla tesla plaid gibi birşey olmadıktan sonra bende bir fark olmadı (sadece hızlanması güzel gerisi önemsiz), bence ruhsuz bir alet, gerçekten beni etkilemedi ve mesele sadece para bence, elektrik ucuz diye satıyor, ana sebeb bu oda şimdilik, cepten aynı para çıkacak, öyle yada böyle.... yoksa ne işim var pille şarjla vs. Araba dediğin homurdanır, elektrikliden olmaz, içten yanmalı motor her daim özlenen olacaktır, elektriklilerse her evde olan blendır gibi bir alet olarak kalacak hep, aranılan özlenen değil, lazım işte denen alet. Millet zaten anı yaşıyor, boşveer versinler herşeylerini, zaten verdilerde haberleri yok Akio ya katılıyorum içten yanmalı unutulamaz, her daim özlenen arzu edilen olacaktır, zaman ötesi.... ahh midem... ben motor sesinin vasıta dinamizm sunamıyorsa acaip konfor törpüleyen birşey olduğunu düşünüyorum. yani elektrikli araba mesela solar bir bahçeden şarj olabiliyorsa müthiş icat. ancak elektrik arabaların genel kullanımda daha mantıklı şekilde tasarlanması lazım bence. daha az güç daha küçük batarya ve aynı yada daha fazla menzil ile, bilim fuarı gibi olmayan daha sıradan tasarımlar ve asgari konfor öğleri ile(sessizlik vs değil bahsettiğim, 20 inç monitörler cam tavanlar ışıklar vsvs vs) ile hafif olmaları lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:24 Yazar Paylaş Dün saat 11:24 Aslında karavancılar henuz farkında değil. Ford Transit Elektrik komple tavan güneş paneli ile karavan yapılsa . konaklanan yerde 2 3 gün şarj edilse tam bir ekonomik kriz unsuru olur. @Servet Aydın Ford Transit elektirk karavan yapılsa, tavan komple güneş paneli konsa kendi kendini mobiliti konusunda idame edebilir mi ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 12:00 Paylaş Dün saat 12:00 Saatlik kaç kw alınacak tavandan? Olsa olsa 3kw. Olmaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 12:28 Yazar Paylaş Dün saat 12:28 Servet Aydın yazdı: Saatlik kaç kw alınacak tavandan? Olsa olsa 3kw. Olmaz Abi ek güneş paneli dış brandanin üzerine dizilse. 6 kw çıksak. gene yeterli olmaz mı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 13:38 Paylaş Dün saat 13:38 Çağlar Bayur yazdı: SS aldım 88 yoldır bizi diferansiyel tahvil oranına mahkum edenlere yazıklar olsun Düzeltelim. Volana Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:10 Paylaş Dün saat 14:10 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Düzeltelim. Volana krank volanta bağlanıyor??? wuuu çok yeni bir teknoloji olmalı bu ne acaip miş ilginç yahu ğfff dibim düştü Ali Darbaz yazdı: tavan komple güneş paneli konsa buzdolabını tüm gün çalıştıracak kadar enerci depolar evet Servet Aydın yazdı: Saatlik kaç kw alınacak tavandan? Olsa olsa 3kw. Olmaz ya bi bozmasana eylenceyi yaaa 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 14:32 Paylaş Dün saat 14:32 Çağlar Bayur yazdı: krank volanta bağlanıyor??? wuuu çok yeni bir teknoloji Bi hata yapmış işte gitme üstüne 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 14:53 Paylaş Dün saat 14:53 Ali Darbaz yazdı: Abi ek güneş paneli dış brandanin üzerine dizilse. 6 kw çıksak. gene yeterli olmaz mı. Bunlar yeterli olur da 4-5 gün yatıp 100-150 km gidersin. Uyarsa olur elbette. karavanda ağırlık sorunu var bu araçların yük kapasitesi düşük. Karavan olmaz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu araba elektrikli ama jenaratörle çalışıyor. Benzin alıp biniyorsun. % 10 ile satsalar bu sefer de bu araç benzinli diye mahkemeye verirlerdi. Bisikletin üretiminde salınan CO2'yi de hesaba katarsan, dünya üzerinde hiçbir araç yeşil değil. evet değil, bisiklet en masumu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bi hata yapmış işte gitme üstüne teknik adamım mm. ölçerim , belgede adamın ikamet adresi yerine van gölü yazanlar var 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: teknik adamım mm. ölçerim , belgede adamın ikamet adresi yerine van gölü yazanlar var Aman iyi ki bi Göcüğe taşıdık seni. Yorum bağlantısı
Recommended Posts